Huawei Honor 9S Kuoret

Uuden Huawei Honor 9S puhelimen suojakuoret löydät nyt täältä. On tärkeää suojata uusi puhelin mahdollisimman nopeasti. Samalla saat puhelimellesi halvan vakuutuksen ja säästyt turhilta kolhuilta ja harmeilta. Oikeanlainen suoja antaa käyttöösi kaikki puhelimen huippuominaisuudet juuri sillä tavalla, kuin ne on tarkoitettu. Honor 9S puhelimeen voit valita mieluisan suojan sekä panssarilasin kymmenien tuotteiden joukosta. Halusit sitten näyttävän kuoren tai mahdollisimman huomaamattoman ja ohuen, mutta suojaavan, löydät sen meiltä. Juuri Huawei Honor 9S mallille muotoiltu suojakuori sekä panssarilasi voidaan toimittaa suoraan kotiisi 1-4 arkipäivän kuluessa ilmaisena kirjetoimituksena, etkä joudu edes poistumaan kotoa tai lähtemään kauppoihin jonottamaan.

 

Honor 9S

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor 9S kuoret ovat saapuneet!

    Ostitko täysin uuden Honor 9S puhelimen, mutta et löytänyt siihen vielä sopivia suojakuoria? Ei huolta, löydät ne meiltä ja vieläpä täydellisesti puhelimellesi muotoiltuna. Oikeanlaisella suojakuorella pidät huolen, että puhelimesi toimii kuten pitää ja saat käyttöösi kaikki sen mahtavat ominaisuudet. Pystyt ottamaan entistä parempia kuvia sekä videoita ja kuuntelemaan haluamaasi musiikkia milloin vain. Hyvä suojakuori suojaa puhelimesi takaosan, sivut, kameran sekä tulee aavistuksen reunoilta näytön päälle. Lisäämällä vielä panssarilasin, on Honor 9S puhelimesi lähes iskunkestävä ja voit käyttää sitä turvallisin mielin vaikkapa juoksulenkillä tai pyöräillessä. 

    Useita eri vaihtoehtoja 

    Honor 9S puhelimeen löydät varmasti juuri sinulle mieluisan kuoren kymmenistä vaihtoehdoista. Voit joko peittää puhelimen täysin ja vaihtaa värin haluamaksesi tai voit valita suojakuoren, jonka pinta on on sileä ja Huawei Honor 9S puhelin pysyy ohuena. Ehkäpä valitsetkin rouheapintaisemman suojan, josta saat jämäkämmän otteen, eikä puhelin pääse luiskahtamaan kädestäsi.  Koska jokainen käyttäjä on erilainen, on myös valikoimamme yhtä laaja kuin käyttäjäkuntakin. Jos haluatkin peittämisen sijaan korostaa vaikkapa Honor 9S puhelimen punaista tai sinistä väriä, voit suojata puhelimen läpinäkyvällä kuorella. Tiesitkö, että kuoren alle voit leikellä esimerkiksi kuvia lehdistä tai vaikkapa kuivata kukkia ja tehdä oman taideteoksesi? Koska suoja on helppo ja nopea irrottaa, ovat mahdollisuudet erilaisille kekseliäille koristuksille ja ideoille rajattomat. Näin puhelimen käyttö tuottaa sinulle joka kerta yhtä suurta iloa. 

    Nopea ilmainen toimitus

    <

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä