Huawei Honor 9A Kuoret

Huawei Honor 9A kuoret pitävät puhelimesi turvassa arjen kolhuja vastaan. Kaikista parhaan ja kokonaisvaltaisimman suojan saat käyttämällä sekä suojakuoria, että panssarilasia. Tällä tavoin voit varmistua siitä, että pienet tai suuremmatkaan iskut eivät vahingoita upeaa puhelintasi. Näin voit myös käyttää sitä astetta huolettomammin, kun jokaista osumaa ei tarvitse pelätä. Meidän suuresta valikoimastamme löydän monenlaisia Huawei Honor 9A suojakuoria ja -koteloita. Suojakoteloissa on näppärä kansiläppä, johon mahtuu kätevästi 1-3 korttia, eli lompakon voit vihdoin unohtaa luvan kanssa kotiin. Jos tarvitset apua suojatuotteiden valinnassa tai sinulla heräsi muuta kysyttävää, niin iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa tekemään löytöjä Huawei Honor 9A puhelimelle kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Honor 9A

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Mitä kaikkea puhelimen suojaukseen tarvitsee?

    Loppujen lopuksi onnistuneeseen Huawei Honor 9A:n suojaukseen et tarvitse mitään muuta kuin suojakuoret tai -kotelon ja panssarilasin. Siinä on todellakin tehokas yhdistelmä, jonka avulla hankit puhelimellesi tarvittavan suojan arjen kolhuja vastaan. Huawei Honor 9A suojakuoret peittävät puhelimen rungon, mutta säilyttävät laitteen profiilin virtaviivaisena ja mukavan ohuena. 

    Suojakotelot puolestaan tuovat heti aavistuksen verran enemmän suojaa Huawei Honor 9A puhelimellesi kuin suojakuoret, kiitos kansiläpän, joka taittuu tarvittaessa myös katselutelineeksi. Kansiläpässä on myös paikka muutamalle kortille ja seteleille, joten virallisen lompakon voit nyt luvan kanssa unohtaa kotiin! 

    Panssarilasi on todennäköisesti se tärkein osa-alue puhelinta suojattaessa. Nykypäivän puhelimissa näytöt ovat suuria, eikä Huawei Honor 9A ole tähän poikkeus, sillä puhelimessa on 6,3¨ IPS LCD-näyttö. Koska näytöt ovat niin suuria, niin samalla ne ovat alttiita kaikille kolhuille ja naarmuille, joista jää pysyvät jäljet puhelimeen. Panssarilasi on kehitetty juurikin näitä ongelmia varten ja se ottaakin kaikki iskut vastaan pitäen näyttösi moitteettomassa kunnossa. 

    Huawei Honor 9A kuoret piristävät puhelimesi ulkonäköä

    Suojakuoret ja -kotelot eivät ole ainoastaan puhelimesi suojana, vaan niiden avulla saat muokattua Huawei Honor 9A puhelimesta juuri sen näköisen kuin itse haluat! Perinteinen musta on toki aina hyvä ja varma ratkaisu, mutta ehkä olisi aika kokeilla jotain hieman pirteämpää värivaihtoehtoa. Miltä kuulostaisi kultainen tai pinkki puhelin? Värien lisäksi valikoimamme Huawei Honor 9A kuoria löytyy useissa erilaisissa ja

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä