Huawei Honor 8 Pro kuoret

Huawei Honor 8 Pro kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön panssarilasin kanssa pelastavat Huawei Honor 8 Pro puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Honor 8 Pro

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor 8 Pro kuoret - Turvaa laitteesi pitkä käyttöikä

    Huawei Honor 8 Pro julkaistiin muutama kuukausi edeltäjänsä Huawei Honor 8 jälkeen. Huawei Honor 8 Pro puhelinta ei kuitenkaan heti julkaistu Suomen markkinoille, vaan saapui markkinoille muutamia kuukausia myöhemmin. Huawei Honor 8 Pro on varusteltu suurella näytöllä ja on kooltaan suurempi kuin edeltäjänsä, joten on syytä suojata se huolellisesti. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman Huawei Honor 8 Pro kuoria, jotta löydät itsellesi sopivimmat kuoret. Suosittelemme kartoittamaan tarpeesi kuorien ominaisuuksien suhteen ja miettimään mitkä kuoret sopivat käyttöösi parhaiten. Löydettyäsi sopivimman mallin Huawei Honor 8 Pro kuorien suhteen tarvitsee sinun enää valita mieluisin väri. Musta on aina varma valinta, mutta ruskea tai vaikkapa pinkki väri tuovat piristystä arkeen. Päätös Huawei Honor 8 Pro kuorien värin suhteen on kuitenkin sinulla, joten valitse juuri itsesi näköinen väri. 

    Huawei Honor 8 Pro Kuoret – Panssarilasi turvaa puhelimesi näytön

    Kuorilla saa jo hyvän suojan puhelimelle, mutta kaikkien nykyajan älypuhelinten näytöt on syytä suojata näytön panssarilasilla. Panssarilasia käytettäessä tuntuma näyttöön säilyy samanlaisena kuin puhelimen omalla näytöllä. Näytön panssarilasi on ”halpa vakuutus” puhelimen näytölle. Suosittelemme panssarilasia käytettävän kaikkien Huawei Honor 8 Pro kuorien kanssa.

    Huawei Honor 8 Pro kuoret – Mitenkäs ne lisävarusteet? 

    Valittuasi sopivimmat Huawei Honor 8 Pro kuoret ja panssarilasin kannattaa miettiä mitä lisävarusteita tarvitset, jotta saat kaiken ilon irti laitteestasi. Jos harrastat esimerkiksi k

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä