Huawei Honor 6 kuoret

Huawei Honor 6 kuoret ovat loistava lisä tärkeimmän elektronisen laitteesi kaveriksi, koska niiden avulla yhteinen taipaleenne on huolettomampi ja pidempi. Huawei Honor 6 kuoret suojaavat laitetta iskuilta, naarmuilta sekä lialta; mitkä ovatkin kaikista epämiellyttävimpiä vieraita, suorastaan uhkia, puhelimellesi. Ole siis fiksu ja pidä puhelimestasi huolta, niin teille on luvassa parempi yhteinen tulevaisuus! Huawei Honor 6 kuoret istuvat laitteen päälle kuin hansikas käteen, etkä oikeastaan edes huomaa niiden paikallaoloa. Tokihan aluksi kuoret tuntuvat Huawei Honor 6 puhelimen päällä aavistuksen erilaiselta kuin ilman niitä oleminen, mutta pian se tuntuu kuin ne olisivat aina olleet paikallaan. Toimitamme Huawei Honor 6 kuoret nopeasti vain 1-3 arkipäivässä ja postikuluja ei ole, eli ne ovat pyöreät 0€!

Honor 6

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Värikkäät Huawei Honor 6 kuoret

    Onko lempivärisi musta, valkoinen, pinkki, sininen vai kenties punainen? Kaikissa näissä väreissä on saatavana Honor 6 kuoria, joten tervetuloa löytämään sinun silmääsi miellyttävät kuoret! Monet haluavat, että Honor 6:en oma väri on näkyvissä, mutta kuinka tällöin puhelimen voi suojata? Parhaiten suojaaminen onnistuu tässä tilanteessa, kun valitset täysin läpinäkyvät kuoret. Niiden hyvä puoli on myös huomaamattomuus ja keveys: et edes huomaa kuorten olemassaoloa! 

    Valmistusmateriaaleista kaikista tyypillisimmät ovat kestävä ja tyylikäs keinonahka, sekä joustava ja pehmeä tpu muovi. Kumpikaan materiaali ei tee Honor 6 kuorista toistaan parempaa, koska mielekkäät kuoret ovat jokaisen makuasia. Sanonta toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä pätee siis myös suojakuorten valintatilanteessa.

    Honor 6 must have tarvikkeet

    Olet Huawei Honor 6 puhelimen onnellinen omistaja ja mietit, millaisilla tarvikkeilla saat laitteestasi kaiken irti. Tässäpä meidän mielestämme kaikista tärkeimmät. Ensimmäisenä kannattaa valita mielekkäät Honor 6 kuoret. Esimerkiksi kansiläpällä varustetut kuoret ovat erinomainen ja ehkäpä kaikista suosituin valinta puhelimesi turvaksi, koska tällöin itse laite on suojattuna joka puolelta, eikä sinun tarvitse pelätä suurempiakaan kolhuja. Toki myös muunlaiset kuoret ovat hyviä, joskaan eivät välttämättä aivan yhtä suojaavia, mutta esimerkiksi materiaaleiltaan huomattavasti pitävämpiä.

    Sinun Honor 6 puhelimesi tarvitsee ehdottomasti jotain turvaa näytölle. Suojalasi, joka myös panssarilasina tunnetaan, on kaikista paras tapa suojata puhelimesi näyttö rikkoontumiselta. Toki myös suojakalvo on hyvä al

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä