Huawei Honor 5X kuoret

Huawei Honor 5X kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei Honor 5X puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Honor 5X

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor 5X kuoret – pitkää ikää puhelimelle edullisesti

    Huawei Honor 5X kuoret ovat oiva keino pitää puhelimesi ehjänä arkipäivästä toiseen, eikä sinun tarvitse enää pelätä ikäviä naarmuja hienon puhelimesi kyljissä tai takaosassa. Kaikista suosituimmat Honor 5X kuoret ovat malliltaan lompakon ja suojakuoren yhdistelmiä, eli niin sanottuja lompakko suojakoteloita. Nämä ovatkin siinä mielessä käteviä, että saat säästettyä taskuistasi tilaa, kun kotelo ajaa myös lompakon virkaa. Mukanasi kulkee helposti pari korttia sekä seteleitä, joten voit viettää iltasi ilman varsinaista lompakkoa!                                   

    Toinen suosittu Honor 5x kuorimalli on ohutprofiilinen ultraohut suojakuori. Tämä malli on suosittu, koska se on sekä läpinäkyvä että ohut. Läpinäkyvyys on siinä mielessä hyvä ominaisuus, että Honor 5X:n oma värimaailma on edelleen näkyvillä, mutta puhelin pysyy silti turvassa ja käyttökelpoisena pitkään. Kuoren ohuus on läpinäkyvyyden lisäksi erittäin haluttu ominaisuus, koska suurikokoinen Honor 5X vie taskuista myös tilaa entistä enemmän tilaa ja ohuilla kuorilla tilan säästäminen on mahdollista.

    Shoppaile mieluisat Huawei Honor 5X kuoret, vaikka puhelimellasi

    Nettiostaminen Mobiilitukku -verkkokaupasta on helppoa ja se käy tarvittaessa käden käänteessä, vaikka istuisit linja-autossa, junassa tai raitiovaunussa. Valitse ensin, että olet kiinnostunut Honor 5X puhelimen kuorista, niin näkyviisi tulee suuri kirjo erilaisia valinnanvaraisuuksia. Kun olet löytänyt mieluisan malliset kuoret, niin sinun tarvitsee valita enää värisilmääsi miellyttävä väri. Ja vaihtoehtojahan riittää aina perinteisest&au

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä