Huawei Honor 4X kuoret

Huawei Honor 4X kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Huawei Honor 4X puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Honor 4X

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei Honor 4X kuoret eivät ole pakolliset, mutta erinomainen sijoitus

    Huawei Honor 4X kuoret ovat joidenkin mielestä ehdottomin ja ensimmäinen hankinta, joka kannattaa tehdä, mutta toisten mielestä niillä ei tee mitään, koska puhelin hajoaa, jos hajoaa tai kuoret hankaloittavat heidän mielestään käyttöä yms. Tietenkäänhän Honor 4X:n kanssa ei ole pakko hankkia kuoria suojaamaan laitetta erilaisilta kauhuskenaarioilta kuten tippumiselta ja naarmuuntumiselta, mutta suositeltavaa se kyllä on. Tuskinpa sinä haluat ottaa uuden Honor 4X:n kanssa minkäänlaista riskiä, että se saattaisi hajota ihan pikkuruisesta osumasta, kun sen voi ehkäistä helposti ja edullisesti sopivilla kuorilla.

    Honor 4X kuoret maksavat edullisimmillaan vain 8,95€, joten kalliista sijoituksesta ei voida puhua ja vain 20€ suuruisessa hintaluokassakin on jo useita malli- ja värivaihtoehtoja. Kuoren lisäksi kannattaa panostaa myös näytön suojaamiseen. Kelmumainen Honor 4X suojakalvo on hyvä ja todella edullinen tapa suojata näyttö naarmuilta, mutta iskunkestävyys siinä on heikko. Sen sijaan kannattaa tutustua alle 15€ maksavaan näytön panssarilasiin, joka kestää paitsi iskut, se myös tuntuu samalta kuin Honor 4X:n oma näyttö. Sekä suojakalvot että –lasit, ovat saumattomasti yhteensopivia kaikkien Honor 4X kuorten kanssa.

    Yhdistele Huawei Honor 4X kuorten kanssa myös muita tuotteita 

    Kun olet löytänyt mieluisat kuoret ja hankkinut myös Honor 4X näytölle suojaa kulumista vastaan, niin kannattaa tutustua myös moniin muihin lisätarvikkeisiin. Ajeletko paljon autolla ja käytätkö silloin puhelimesi navigaattoria? Mikäli vastauksesi on kyllä, kannattaa hankkia turvallisuutta lisäävä bluetooth handsfree sekä autoteline, johon voit asettaa puhelimesi kuorien kera. Handsfreen avulla puheluihin puhuminen autoiltaessa on paitsi turvallista, myös lailli

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä