HTC U12+ kuoret

HTC U12+ kuoret ovat tehty istumaan laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi. Ne suojaavat laitettasi iskuja, kolhuja ja likaa vastaan, jotta saat nauttia laitteestasi mahdollisimman pitkään. Suojaamisen lisäksi HTC U12+ kuoret muokkaavat laitteestasi juuri sen näköisen, kuin itse haluat. Käyttöösi sopivimmat HTC U12+ kuoret löydät helpoiten miettimällä mitä ominaisuuksia suojalta haet, jonka jälkeen on helppo tutustua valikoimaamme ja vertailla eri vaihtoehtoja. Muistathan vielä vaihtaa tehtaalla asennetun suojakalvon näytön panssarilasiin, jotta laitteesi suojaus on viimeistelty. Suosittelemme näytön panssarilasin käyttöä kaikkien HTC U12+ kuorien kanssa, jotta laitteesi on suojattu kauttaaltaan. Tarjoamme kaikkiin tilauksiin ilmaisen ja nopean toimituksen kotimaisesta varastostamme. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

U12+

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC U12+ kuoret suojaavat kallisarvoisen laitteesi 

    HTC U12+ ilmestyi Suomessa kauppoihin 2018 ennakkomyyntiin toukokuun lopussa ja toimitukset alkoivat kesäkuun loppupuolella. Mittojensa puolesta se on lähes identtinen edeltäjäänsä HTC U11+ laitteeseen verrattuna, mutta ulkonäöllisesti se on saanut uuden ja päivitetyn ilmeen. Kuvauksen ystäville HTC U12+ laitteesta löytyy tarkat tuplakamerat sekä edestä että takaa. Lisäksi tarkka näyttö tekee kuvien selaamisesta entistäkin mukavampaa. Ulkoilevalle ihmiselle HTC U12+ on täydellinen vaihtoehto, sillä se on täysin pöly- ja vesitiivis, joten pienet vesisateet tai hiekkapöllyt eivät sitä säikäytä. Jotta saat nauttia tästä upeasta laitteesta mahdollisimman pitkään, niin muistathan suojata sen yhteensopivilla HTC U12+ kuorilla. 

    Useita erilaisia HTC U12+ kuoria jokaisen makuun

    HTC U12+ kuoret istuvat laitteesi päälle täydellisesti jättäen kaikki tarvitsemasi liittimet ja näppäimet vapaiksi käyttöä varten. Ne suojaavat laitettasi pudotuksia ja iskuja vastaan, sekä tekevät laitteestasi persoonallisen ja tyylikkään näköisen. HTC U12+ kuoria valitessasi kannattaakin ensin miettiä mitä ominaisuuksia kuorilta tarvitset. Toisille tärkeintä on, että kuoret ovat mahdollisimman suojaavat, kun taas toisille on tärkeintä niiden ulkonäkö. Jotkut haluavat, että HTC U12+ kuoret antavat loistavan näppituntuman liukkaaseen puhelimeen ja ovat mahdollisimman huomaamattomat, jotta puhelimen oma design säilyy. Ja joidenkin ehdoton suosikki on lompakkokotelo, johon saa mukaan tärkeimmät kortit.

    HTC U12+ kuorilla ja panssarilasilla on suojattu kauttaaltaan

    Sinulle sopivimmat HTC U12+ kuoret löydettyäsi kannattaa vielä miettiä laitteesi herkimmän osan, eli näytön suojaamis

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä