HTC U11 kuoret

HTC U11 kuoret kannattaa hankkia mahdollisimman pikaisesti sen jälkeen, kun olet kaupasta käynyt hakemassa uuden puhelimen. Miksi näin? Syy on yksinkertainen: siitä syystä, että uusi ja hieno puhelimesi ei kerkeäisi rikkoontumaan arkipäiväisessä käytössä. Mikäli HTC U11 puhelimessa ei ole kuoria on se huomattavasti alttiimpi rikkoontumaan kuin oikealla tavalla suojattu laite. Tästä tuotekategoriasta löydät monia HTC U11 kuoria, joilla saat laitteesi turvaan arjen vaaroilta. Valitse sinun käyttötarkoitukseen paras malli ja lisää se ostoskoriin! Kun tilaat HTC U11 kuoren, postitamme sen sinulle viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä ja parastahan on, että sinun ei tarvitse maksaa minkäänlaisia posti- tai toimituskuluja. Tervetuloa ostoksille Mobiilitukkuun!

U11

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC U11 kuoret – tärkein lisätarvike

    HTC U11 kuoret ovat ehdottomasti se kaikista tärkein lisätarvike, joka pitäisi jokaisella olla puhelimen turvana. Jos et siis vielä ole turvannut HTC 11 puhelintasi kuorilla, niin nyt on korkea aika korjata tämä puute ja löytää oikeanlainen kumppani peittämään puhelintasi! Jokaisessa kuoressa on omat hyvät puolensa, joten sinun täytyy vain löytää omaan HTC U11 puhelimeen silmääsi mieluisa tuote.

    Suosittelemme hankkimaan kuorten lisäksi HTC U11 yhteensopivan suojakalvon, joka suojaa näytön naarmuilta ja lialta. Saat siis kestävämmän näytön vain muutamilla euroilla, joten pieni investointi on kannattava etenkin siinä vaiheessa, jos näyttöön tulee kova osuma. Uuden näytön vaihtaminen on sen verran tyyristä puuhaa, ettei siihen kannata ruveta ellei ole aivan pakko. Ole siis fiksu ja ennakoi!

    HTC 11 kuoret eivät maksa maltaita

    Voisi kuvitella, että kalliin HTC U11 puhelimen kuoret olisivat myös kalliit, mutta onneksi näin ei ole. Jo alle 10 euron hinnalla saat hienon HTC U11 kuoren. Myös värivalikoimaa on useampi jo tässä hintaluokassa: musta, valkoinen, kirkas, sininen ja punainen. Värillä on varmasti väliä, joten monista vaihtoehdoista löydät varmasti tyyliisi sopivan.

    Kaikista suosituimmat HTC U11 kuoret ovat niin sanottuja lompakko suojakoteloita luultavastikin niiden monikäyttöisyyden ja suojaavuuden vuoksi. Voit yhdistää lompakon ja HTC U11 kuoren parhaat puolet laittamalla sekä puhelimen että kortit ja setelit lompakko suojakotelon sisällä. Aika kätevää, eikö vain?

    Muita must have –tuotteita

    HTC U11 kuorien ja panssarilasin jälkeen voitkin ruveta miettimään muita tärkeitä lisät

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä