HTC U Ultra kuoret

HTC U Ultra kuoret pitävät uutukaisen puhelimesi turvassa. Uudistettu upea HTC U Ultra on 5,7" näyttönsä kera vaarassa missä tahansa, jonka vuoksi paras päätös mitä tehdä on hankkia puhelimelle sopivat HTC U Ultra kuoret. Puhelimen suojakuoret tekevät montaa tehtävää samaan aikaan. Suojakuorilla suojaat puhelimen takaosan ja kulmat oikein hyvin, mutta tähän kaveriksi tarvitaan aina suojalasi. Läpälliset suojakotelot ovat ehkäpä suojaamimmat HTC U Ultra kuoret, mitä voit puhelimellesi hankkia, sillä läppä suojaa myös näyttöä. Kaikkia puhelimen suojia löytyy yleensä useassa eri värissä, jonka ansiosta voit pukea puhelimesi persoonallisesti. Tilaa siis HTC U Ultra kuoret meiltä Mobiilitukusta! Meiltä saat aina ILMAISEN, nopean 1-3 arkipäivän toimituksen sekä oikeasti loistavan ja persoonallisen asiakaspalvelun!

U Ultra

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC U Ultra Puhelimen Kuoret

    HTC U Ultra on upea 5,7" tuuman näytöllä varustettu Android käyttöjärjestelmän puhelin, jossa sen pinta on lasilla kuorrutettu ja näytön reunat kaartavat kauniisti. Puhelimessa on laadukkaat 12 sekä 16 megapikselin kamerat ja kameralla voit ottaa esimerkiksi kuvanmuokkauksessa käytettyjä RAW muodon kuvia. Videota puhelimella voi kuvata jopa 4K tarkkuudella, sekä 3D äänellä. Puhelimen fyysiset mitat ovat 162,41 x 79,79 x 3,6 x 7,99. 

    HTC U Ultra kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. HTC U Ultra kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. HTC U Ultra kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. HTC U Ultra kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät HTC U Ultra puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat HTC U Ultra puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. HTC U Ultra kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.                                  

    HTC U Ultra suojakuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset pa

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä