HTC Desire 12 kuoret

HTC Desire 12 kuoria löydät valikoimastamme eri mallisina, materiaaleista valmistettuna ja useissa eri väreissä. Ne ovatkin ehdoton varuste laitteesi turvaksi, jotta saat nauttia siitä mahdollisimman pitkään. HTC Desire 12 kuoret suojaavat laitettasi iskuja, likaa ja pudotuksia vastaan. Valikoimastamme löydät lompakkomallisia ja taustaa suojaavia HTC Desire 12 kuoria, joten suosittelemme miettimään mitä ominaisuuksia suojaukselta tarvitset. Oli valintasi mikä tahansa HTC Desire 12 kuori, niin suojaus kannattaa viimeistellä näytön panssarilasilla. Panssarilasi on huomaamaton ja ehdoton lisävaruste laitteesi näytön turvaksi. Laitteesi tippuessa maahan panssarilasi ottaa iskun vastaan puhelimesi näytön sijasta. Mobiilitukun väki toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille! Ja muistathan, että meillä on aina ilmaiset toimituskulut ja nopea toimitus! 

Desire 12

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC Desire 12 kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen värisen kuin itse haluat

    HTC Desire 12 julkaistiin myyntiin toukokuussa 2018. Se on varusteltu suurehkolla näytöllä, vaikka onkin kooltaan kompaktin kokoinen. HTC Desire 12 onkin loistava valinta esimerkiksi työpuhelimeksi, sillä siinä on kaksi erillistä sim-kortin paikkaa. Lisäksi HTC Desire 12 on varusteltu muistikorttipaikalla, joka onkin ehdoton, sillä 32BG muisti tulee äkkiä täyteen, jos tykkäät napsia kuvia tai latailla erilaisia sovelluksia. Väreinä löytyy musta, kultaista ja violettiin taittuvaa hopeaa, mutta Suomeen julkaistiin ainoastaan musta väri. Onneksi HTC Desire 12 kuorilla muokkaat laitteestasi juuri sen värisen kuin itse haluat.

    Kartoittamalla tarpeesi löydät käyttöösi sopivimmat HTC Desire 12 kuoret

    HTC Desire 12 kuorien valinta kannattaa aloittaa miettimällä mitä ominaisuuksia kuorilta tarvitsee ja haluaa. Haluatko, että HTC Desire 12 kuoret ovat mahdollisimman huomaamattomat? Vai, että ne suojaavat laitteesi kauttaaltaan? Vai, onko sinulle tärkeintä HTC Desire 12 kuorien ulkonäkö? Kartoitettuasi tarpeesi HTC Desire 12 kuorien suhteen on helppo tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla niiden ominaisuuksia. Sinulle sopivimman tuotteen löydettyäsi tarvitsee sinun enää valita väri. Musta on aina varma valinta, mutta suosittelemme välillä kokeilemaan vaikkapa ruskeaa tai violettia väriä, sillä vaihtelu virkistää. Lisäksi jos sinulla on taipumusta siihen, että kiireessä kotoa lähtiessä puhelinta ei meinaa löytyä mistään, niin kirkkaan väriset kuoret erottuvat hyvin sohvatyynyjen välistä. 

    Kuorilla ja panssarilasilla suojattuna on laitteesi suojattu kauttaaltaan

    Valittuasi sinulle sopivimmat HTC Desire 12 kuoret kannattaa vielä viimeistellä laitteesi suojaus näytön

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä