HTC 10 kuoret

HTC 10 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat HTC 10 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC 10 Puhelimen Kuoret

    HTC 10 on intohimolla tehty älypuhelin. Ennalta näkemätön hallinta. Uskomaton suorituskyky. Sekä innovaatioita kuten maailman ensimmäinen kaksois-OIS (optinen kuvanvakaaja), jonka avulla otat ammattilaistason kuvia niin etu- kuin takakameralla, ja tarkasti toistava 24-bittinen Hi-Res –ääni. HTC 10:n jokainen elementti on suunniteltu, jalostettu ja hiottu täydelliseksi. Uudesta, rohkeasta viistoreunasta tyrmäävän upeaan kahden materiaalin pinnoitukseen ja laadukkaaseen kokoonpanoon. Aina virtanäppäimen täydelliseen napsahdukseen asti. HTC 10 puhelin on kooltaan 145,9 x 71,9 x 9 mm ja painoltaan 161 grammaa.

    On mahdollista, että tämän huippu hienon HTC 10 puhelimen kamera saattaa hyvinkin olla tällä hetkellä maailman paras älypuhelinkamera. HTC 10 kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään puhelimeen. HTC 10 kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää puhelimen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta. HTC 10 kuoret asetetaan puhelimen oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa puhelimen alkuperäisiä kuoria. HTC 10 kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat puhelinta kaikilta sivuilta sekä takaa. Monet kuoret nousevat hieman myös näytön reunan yläpuolelle suojaten näyttöä pudotustilanteissa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät HTC 10 puhelimen ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat HTC 10 puhelimen iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin puhelin kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa.

    HTC 10 kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lis&a

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä