HTC kuoret

HTC on taiwanilainen puhelinvalmistaja, joka valmistaa älykkäitä mobiililaitteita. Valmistaja hyödyntää puhelimissaan Googlen kehittämää Android käyttöjärjestelmää, joten laitteisiin on saatavilla lähes rajaton määrä erilaisia sovelluksia Play kaupasta. HTC puhelimet eroavat massasta niiden rohkealla ja upealla suunnittelulla, joka sisältää uniikkeja yksityiskohtia sekä designia. Toimitamme HTC lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

HTC

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    HTC puhelimien kuoret

    HTC yhdistää älypuhelimissaan upeaa suunnittelua ja rohkeita yksityiskohtia, jotka vetoavat myös kaikkein tyylitietoisimpiinkin käyttäjiin. Monipuolisilla ominaisuuksilla varustetut HTC Android puhelimien kaveriksi on syytä hankkia kuoret ja suojakuoret, joiden avulla laitteen eliniän saa kasvatettua entistä suuremmaksi. Kuoret ja suojakuoret asettuvat HTC puhelimien päälle kuin valetut ja ne pelastavatkin arvokkaat laitteet rikkoontumiselta, naarmuilta ja pölyltä. Valitse HTC puhelimesi lisätarvikkeeksi lompakko suojakotelo, flip cover kotelo, s-line, ultraohut tai armor kuoret ja suojakuoret, jotta saat kännykkäsi kestämään mukanasi mihin itse ikinä menetkään.

    Kuoret ja suojakuoret ovat hyvää alku HTC puhelimen lisätarvikevalikoimaan, mutta muistathan myös muut kännykän lisätarvikkeet, niin otat laitteestasi kaiken potentiaalin irti. HTC puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki HTC puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa HTC puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän.

    Parhaat HTC puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. HTC puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. HTC puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla. Silikonimaiset HTC puhelimen S-Line suojakuoret ovat varma val

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä