Asus Zenfone Max Pro M2 kuoret

Mikäli kaipaat hieman lisää väriä arkeen, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löydät Asus Zenfone Max Pro M2 puhelimelle toivottavasti juuri sellaiset suojakuoret mitä tarvitset. Monipuolisesta valikoimastamme löydät Asus Zenfone Max Pro M2 puhelimelle niin läpällisiä suojakuoria, kuin myös ohuita ja huomaamattomia takakannen ja reunat peittäviä kuoria. Myös näytön suojaus on enemmän kuin suositeltavaa! Meiltä löytyy suojakuorien lisäksi myös lisätarvikkeet kuten laturit, kaapelit ja kuulokkeet, sillä pyrimme tarjoamaan kaiken mitä tarvitset Asus Zenfone Max Pro M2:n hankinnan jälkeen. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Mobiilitukkuun ja tekemään löytöjä Asus Zenfone Max Pro M2 puhelimelle! Takaamme nopean ja ilmaisen toimituksen/palautuksen sekä lisäksi autamme mielellämme asiakaspalvelun puolella mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää!

 

Zenfone Max Pro M2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus Zenfone Max Pro M2 - suojaa tehopakkaus kuorilla

    Asus Zenfone Max Pro M2 on varustettu järjettömän tehokkaalla akulla, joka pelittää peräti 5000 mAh:n voimalla. Tämä akku onkin kyseisen puhelimen valttikortti, erityisesti tämän hintaluokan laitteissa. Montaa vastaavaa ei nimittäin markkinoilta tällä hetkellä löydy. Suomessa Asus Zenfone Max Pro M2 on tällä hetkellä saatavilla Qualcomn Snapdragon 660 -järjestelmäpiirillä, 6 gigatavun RAM-käyttömuistilla ja 64 gigatavun tallennustilalla varustettuna. Asus Zenfone Max Pro M2 on varustettu mukavan kokoisella 6,26¨ näytöllä. Muuten näyttö peittää koko etuosan, mutta yläosassa on pieni lovi etukameraa varten. Takakansi Asus Zenfone Max Pro M2:ssa on varustettu 12+5 megapikselin kaksoiskameralla, joka kannattaakin suojata suojakuorilla, jotta pudotessaan kamera ei ota osumaa ja linssi säilyy ehjänä.

    Asus Zenfone Max Pro M2 kuorilla väriä arkeen

    Mikäli kaipaat vaihtelua arkisiin tummiin suojakuoriin, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Meidän valikoimastamme löytyy useita eri vaihtoehtoja, niin värien kuin materiaalien väliltä. Myös läpinäkyviä suojakuoria löytyy, ja ne ovatkin erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat säilyttää Asus Zenfone Max Pro M2 puhelimen oman ulkonäön ja designin. Värikkäillä suojakuorilla puolestaan saat tuunattua puhelimesi juuri sinun näköiseksesi, mikäli kaipaat vaihtelua ja virkistystä. Suojakuoret ovat erinomainen vaihtoehto, mikäli haluat turvata Asus Zenfone Max Pro M2 puhelimesi ja säilyttää samalla sen markkina-arvon! Valikoimastamme löytyy myös erilaisia lompakko mallisia kuoria, mikäli tykkäät säilyttää pankki- ja ajokorttisi yhdessä ja samassa paikassa.

    Asus Zenfone Max Pro M2 suojakuorien kaveriksi pans

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä