Asus Zenfone Max M2 kuoret

Asus Zenfone Max M2 suojakuoret ovat itse puhelimen hankkimisen jälkeen tärkein tehtävä, mikäli haluat pitää hyvää huolta laitteestasi ja säilyttää sen arvon. Kaikki Asus Zenfone Max M2 kuoremme sopivat täydellisesti laitteen kanssa, eikä niitä tarvitse turhaan irrotella, sillä ne sopivat latureiden ja kuulokkeiden kanssa kuin kenkä jalkaan! Kun olet löytänyt juuri sinua varten oikeat kuoret, suosittelemme hankkimaan myös panssarilasin, jotta Asus Zenfone Max M2:n näyttösi säilyisi ehjänä ja toimivana. Suojakuorien ja panssarilasien lisäksi käyhän kurkkaamassa miltä esimerkiksi Popsocketsit näyttäisivät Asus Zenfone M2:n kanssa. Muistutuksena vielä, että meillä toimituskulut ovat aina 0€! Tervetuloa shoppailemaan kotimaiseen Mobiilitukkuun!

 

Zenfone Max M2

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus Zenfone Max M2, yhdellä latauksella tehoa kahdeksi päiväksi

    Asus Zenfone Max M2 on muotoiltu mukavan ohueksi ja virtaviivaiseksi. Se painaa vain 160g ja on 7,7mm paksu. Suojakuoret eivät hirveästi lisää kokoa. Muistia puhelimessa on 64gb ja RAM-muistia 4gb, lisäksi puhelimessa on myös paikka muistikortille, mikäli tunnet että tarvitset lisää tallennustilaa. Asus Zenfone Max M2:n akku on yksi monista puhelimen hienoista ja parhaista ominaisuuksista, se on kooltaan peräti 4000 mAh, ja valmistajan mukaan sen pitäisi kestää jopa kaksi vuorokautta normaalilla käytöllä. Asus Zenfone Max M2 puhelimen näyttö on kooltaan 6,26¨ ja se peittää koko etuosan, lukuunottamatta pientä lovea yläosassa, jossa on etukamera. Varsinainen pääkamera (13 megapikseliä) on tekoälyä hyödyntävä kaksoiskamerajärjestelmä, jolla mahtavien kuvien ottaminen pitäisi onnistua.

    Asus Zenfone Max M2 kuoret kätevästi kotiin

    Kun kesäloma- tai työreissulla huomaat, että puhelimesi kuoret tarvitsevat päivitystä, mutta varsinaisessa kivijalkaliikkeessä asioiminen ei ole juuri nyt mahdollista niin mitä voit asialle tehdä? Meillä on vastaus tähän kysymykseen! Voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme vaikka suoraan mökillesi ja 1-3 arkipäivän kuluttua postiluukkuusi kilahtaa upouudet suojakuoret Asus Zenfone Max M2:lle. Tämän jälkeen onkin mukava jatkaa lomailua tai painaa hommia arkena eteenpäin kun puhelimen suojaus on kunnossa. Asus Zenfone Max M2 -valikoimastamme löytyy suojakuoria moniin eri tarpeisiin. Voit valita useiden upeiden värien väliltä, materiaaliltaan erilaisia tai tuntumalta erilaisia kuoria. Jos olet jo ostanut nimenomaan Asus Zenfone Max M2 puhelimen ja mahdollisesti kuoretkin siihen, niin suosittelemme viimeistelemään suojauksen panssarilasilla, jotta my

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä