Asus ZenFone Live L1 kuoret

Mikäli olet hankkinut Asuksen uuden ZenFone Live L1 puhelimen, niin ensimmäinen asia joka kannattaa ehdottomasti hoitaa alta pois on oikeanlaisten suojatuotteiden hankkiminen. Suojakuoret ja -kotelot turvaavat erityisesti puhelimesi taka- ja sivuosat. Kuorien lisäksi on enemmän kuin suositeltavaa hankkia myös jotain laitteesi näyttöä varten, kuten esimerkiksi panssarilasi tai suojakalvo. Näiden hankintojen jälkeen uskaltaa taas rymytä menemään melko rohkeasti! Meiltä Mobiilitukusta löydät kaiken tarvittavan aina suojatuotteista tuonne KaapeliKamuihin ja PopSocketseihin asti. Kun olet löytänyt kaiken tarvittavan niin me luvataan kaupan päälle supernopea ja ilmainen toimitus, sekä Suomen parasta asiakaspalvelua!

ZenFone Live L1

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse

    Asus ZenFone Live L1 on mielenkiintoinen paketti

    Kyseessä ei nimittäin ole puhelin sieltä kalleimmasta päästä, vaan Asus on tuonut markkinoille todella kilpailukykyisen laitteen hintaan n. 129€. Puhelin on hyvin kompaktin kokoinen, nimittäin 5,5¨ tuumaa ja painoa on vain 140 grammaa. Näin “pieni” puhelin kun on kyseessä, niin se kannattaa ehdottomasti suojata kuorien tai kotelon avulla, jotta se ei pääse lipsumaan kädestä tai huomaamatta tipahtamaan taskusta. 

    Valikoimamme kuorien avulla saat hankittua kaivattua turvaa upealle Asuksen puhelimellesi juuri niitä arjen pieniä vastoinkäymisiä vastaan. Suojakuorilla saat myös suojauksen lisäksi ihan vaikkapa lisää väriä tähän hieman harmaaseen Suomen arkeen. Suojakuoret eivät kuitenkaan yksinään välttämättä riitä kaikkia sattumia vastaan. Oikeaoppisen suojauksen saat viimeisteltyä panssarilasin avulla, joka voi ottaa vastaan hieman kovempiakin iskuja ja kolhuja. 

    Puhelimen suojatuotteiden lisäksi meiltä Mobiilitukusta löytyy myös melkoinen määrä erilaisia lisätarvikkeita ja -tuotteita, joten eikun reippaasti tutustumaan valikoimaan!

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä