Asus Zenfone 8 Flip 5G Kuoret

Suojakuorilla saat heti paremman käyttökokemuksen uudesta ja upeasta Asus Zenfone 8 Flip 5G puhelimesta. Paremman pidon ja otteen ansiosta kuvien ottaminen upealla kääntyvällä kolmoiskameralla helpottuu huomattavasti ja puhelinta on mukavampi käyttää yhdellä kädellä. Asus Zenfone 8 Flip 5G kuoriin voit myös yhdistellä useita erilaisia pidikkeitä, kiinnikkeitä ja korttitaskuja, joilla saat tehtyä puhelimestasi todellakin trendikkään ja persoonallisen. Tilatessasi vaikka juuri Asus Zenfone 8 Flip kuoria tai mitä tahansa tuotteita verkkokaupastamme yli 15 eurolla saat kaupan päälle ilmaisen toimituksen suoraan kotiovellesi. Verkkokauppamme palvelee 24/7, joten voit kaikessa rauhassa tutustua tuotteisiimme. Myös ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

Zenfone 8 Flip 5G

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus Zenfone 8 Flip 5G kääntyvä kamera ja kuoret?

    Asus Zenfone 8 Flip 5G on ulkoisesti rakenteeltaan varsin samanlainen kuin edeltäjämallinsa. Laitteen mielenkiintoisin yksityiskohta on kääntyvä kolmoiskamera, joka toimii takakameroiden ohella myös selfiekamerana. Puhelin tarjoaa myös AMOLED-näyttöpaneelin, tehokkaan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 5000 milliampeeritunnin akun sekä muita huippuluokan ominaisuuksia. Ensimmäisenä voisi ajatella, että kääntyvä kamera aiheuttaisi isompiakin ongelmia nimenomaan Asus Zenfone 8 Flip 5G puhelimen suojaukseen, mutta asia ei kuitenkaan ole näin. Olemme ottaneet kameran huomioon ja suojakuorissa on täydellisesti muotoiltu aukko, jotta kamera pääsee kääntymään moitteettomasti. Koska kuorissa on aukko kameraa varten, niin yläosa jää hieman alttiiksi verrattuna muihin puhelimiin, mutta Asus on kertonut vahvistaneensa kameransa rakennetta entisestään Zenfone 8 Flip 5G mallin osalta.

    Uuteen puhelimeen uudet kuoret

    Hankittuasi uuden puhelimen kannattaa ehdottomasti ensimmäisenä suunnata suojaamaan se kunnolla. Suojakuorien ja panssarilasin avulla saat täydellisen suojan Asus Zenfone 8 Flip 5G puhelimellesi ja voit taas jatkaa arkea astetta rennommalla otteella, kun jokaista kolhua ja iskua ei tarvitse pelätä. Suojakuorilla myös saat Asus Zenfone 8 Flip 5G puhelimestasi entistä enemmän irti, sillä niiden avulla mm. pito puhelimesta kasvaa, joka helpottaa heti kuvien ottamista ja puhelimen käyttämistä yhdellä kädellä.

    Kuorien lisäksi meiltä löytyy myös suojakoteloita Asus Zenfone 8 Flip 5G puhelimelle. Suojakotelot tuottavat kallisarvoiselle puhelimellesi astetta paremman suojan verrattuna rungon suojaaviin kuoriin, sillä niissä on kansiläppä. Kansiläpän ansiosta myös näyttösi pysyy suojassa ja siinä on lisäksi paikka muutamalle kortille, joten virallisen lompakon voi

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä