Asus ZenFone 4 Pro (ZS551KL) kuoret

ZenFone 4 Pro (ZS551KL)

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenFone 4 Pro kuoret – Tilaukset helposti ja vaivattomasti suoraan kotiin

    Istuessasi työmatkalla huomaat, että Asus ZenFone 4 Pro kuoresi ovat jo aikansa eläneet. Mietit, että uudet pitäisi käydä ostamassa kivijalkaliikkeestä, mutta se vie aikaa kiireisessä arjessasi. Lisäksi liikkeet vaihtavat valikoimaansa nopeasti ja kuoria tuntuu löytyvän ainoastaan uusimmille ja suosituimmille malleille. Siinä samalta istumalta tilaat helposti uudet Asus ZenFone 4 Pro kuoret Mobiilitukusta muutamalla klikkauksella! Tämä säästää sinulta huomattavasti aikaa ja vaivaa, sekä sivuiltamme löydät kattavan valikoiman Asus ZenFone 4 Pro kuoria, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Enää sinun ei tarvitse kuin odottaa postiluukun kolahdusta ja saat uudet kuoret käyttöösi!

    Asus ZenFone 4 Pro kuoret – Brushed suojassa yhdistyy ohuus ja tyylikkyys

    Valitessasi Asus ZenFone 4 Pro kuoria kannattaa miettiä mitä ominaisuuksia suojalta tarvitsee. Jos tykkäät esimerkiksi pitää puhelinta taskussasi, niin suosittelemme ohutta suojausta, jotta tilaa jää myös vaikkapa kotiavaimille. Brushed suojakuori on loistava valinta etsiessäsi ohutta vaihtoehtoa. Ohuen ulkomuotonsa lisäksi se antaa loistavan näppituntuman laitteeseesi, sekä näyttää hyvältä. Kaikkien Asus ZenFone 4 Pro kuorien kanssa suosittelemme käytettäväksi näytön panssarilasia, joka viimeistelee laitteesi ehjänä säilymisen. Näytön panssarilasi on helppo asentaa ja tuntuma näytöllä säilyy samanlaisena, kuin puhelimen omalla näytöllä.

    Asus ZenFone 4 Pro kuoret – Latausasiat kuntoon

    Asus ZenFone 4 Pro kuoret ja panssarilasin klikattua ostoskoriisi kannattaa vielä tarkistaa lisävarustevalikoimamme. Jos sinulle on esimerkiksi tutt

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä