Asus ZenFone 4 Max (5,2") kuoret

Asus ZenFone 4 Max (5,2") kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön panssarilasin kanssa pelastavat Asus ZenFone 4 Max (5,2") puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

ZenFone 4 Max (5.2")

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenFone 4 Max (5,2") kuoret – Kuorilla luot puhelimestasi haluamasi värisen

    Asus ZenFone 4 Max (5,2") julkaistiin kuukausi ennen aisapariansa Asus ZenFone 4 puhelinta syyskuussa 2017. Asus ZenFone 4 Max (5,2") julkaistiin neljässä eri värissä: harmaa, pinkki, kulta ja musta. Suomeen kuitenkin saapui ainoastaan mustaa ja kultaista väriä, mutta nykyisin puhelimen omalla värillä ei ole väliä, sillä Asus ZenFone 4 Max (5,2") kuorilla teet laitteestasi sen juuri värisen kuin haluat. Värikkäillä lompakkomallisilla kuorilla erottaudut joukosta ja puhelimesi löytyy helposti sohvatyynyn välistä. Jos olet ennen turvautunut klassiseen mustaan, niin kokeile vaihteeksi ruskeaa tai vaikkapa kirkkaan pinkkiä vaihtoehtoa piristämään arkeasi. Asus ZenFone 4 Max (5,2") lompakko suojakotelo on kätevä vaihtoehto suojaukselle, sillä tärkeimmät korttisi kulkevat aina mukanasi!

    Asus ZenFone 4 Max (5,2") kuoret – Klassisella kuorella viimeistelty ulkonäkö

    Jos lompakko suojakuoret eivät ole sinun juttusi ja tykkäät klassisista taustakuorista, niin Brushed suojakuori on varteenotettava vaihtoehto. Asus ZenFone 4 Max (5,2") puhelimen musta Brushed kuori suojaa puhelintasi kolhuilta ja naarmuilta. Se on valmistettu pehmeästä materiaalista ja kestää hyvin iskuja, joten arkesi on hieman huolettomampaa. Kuori on viimeistelty näyttämään harjatulta metallilta ja ylä- sekä alareunassa on näyttävä hiilikuitukuviointi. Lisäksi se luo laitteellesi viimeistellyn ulkonäön ja antaa loistavan näppituntuman puhelimeen. Kaikkien Asus ZenFone 4 Max (5,2") kuorien kanssa suosittelemme käytet

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä