Asus ZenFone 4 kuoret

Asus Zenfone 4 kuoret suojaavat arvokkaan puhelimen joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat lompakko tai flip case kuoret, tai reunukset ja taustan suojaavat suojakuoret. Nämä yhdessä näytön panssarilasin kanssa pelastavat Asus Zenfone 4 puhelimesi rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

ZenFone 4

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenFone 4 kuoret –  Lompakkomallinen kuori on kätevä vaihtoehto

    Asus ZenFone 4 kuoret ja kaikki suojaukseen tarvittavat varusteet löydät helposti meiltä. Hyvän suojan saat jo klassisella lompakko mallisella suojakotelolla. Lompakko suojakotelo onkin noussut viime aikoina yhdeksi suosituimmista suojaus vaihtoehdoista sen helppouden vuoksi. Lompakko suojakoteloon saat kätevästi kaikki tärkeimmät korttisi mukaan, sekä muutaman setelin, joten voit huoletta jättää lompakkosi kotiin kauppaan lähtiessäsi. Lisäksi Asus ZenFone 4 suojakotelo suojaa laukussa ollessa puhelimen näyttöä naarmuuntumiselta. Täytyy kuitenkin muistaa, että yleensä kun puhelin tippuu kädestä, niin on se käytön aikana ja tällöin suojakotelon läppä on auki. Tämän vuoksi Asus ZenFone 4 näytön panssarilasi on ehdoton varuste kuoren kuin kuoren kanssa. 

    Asus ZenFone 4 kuoret – Näytön panssarilasilla turvaa arkeen


    Asus ZenFone 4 kuorien kanssa suosittelemme lämpimästi panssarilasin käyttöä: oli kyseessä sitten lompakko suojakotelo tai pelkkä kuori. Panssarilasi on huomaamaton lisävaruste puhelimen näytöllä ja helppo asentaa. Panssarilasin ideana on suojata Asus ZenFone 4 omaa näyttöä puhelimen tipahtaessa. Se on valmistettu 9 kertaa kestävämmästä lasista, kuin tavallinen lasi. Lisäksi panssarilasin pinnoite ehkäisee sormenjälkien ja rasvan tarttumista, sekä tuntuma säilyy samanlaisena kuin puhelimen omalla näytöllä.  Asus ZenFone 4 panssarilasin saat hintaan 14,95€ ja hinnaltaan sen on huomattavasti edullisempi kuin nä

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä