Asus ZenFone 3 kuoret

Asus ZenFone 3 kuorien ensisijainen tarkoitus on varmistaa, että sinun puhelimesi pysyy ehjänä myös kaikkein kovimmassakin menossa. Sinun ei siis tarvitse kohdella puhelintasi silkkihansikkain, vaan voit elää ja käyttää sitä kuten muitakin käyttöesineitä, eli kohtalaisen huolettomasti. Asus ZenFone 3 kuoret asettuvat puhelimen sivujen ja taustan ympärille istuen täydellisesti paikoilleen, eivätkä ne haittaa käyttöä millään tavalla. Voitkin siis unohtaa huolen, että Asus ZenFone 3 kuoren kanssa puhelinta olisi hankala käyttää. Ei nimittäin ole, vaan käyttäminen on aivan yhtä helppoa kuin aikaisemminkin, ehkä jopa helpompaakin! Tiesithän, että meillä Mobiilitukussa sinun ei tarvitse maksaa mnkäänlaisia postikuluja, kun tilaat Asus ZenFone 3 kuoret!

ZenFone 3

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Asus ZenFone 3 kuoret – suositeltavaa, muttei pakollista

    Asus ZenFone 3 kuori on erinomainen hankintakohde heti puhelimen ostamisen jälkeen, koska kukaan tuskin haluaa uuden puhelimen rikkoontuvan heti kättelyssä. Me emme ainakaan halua nähdä omien emmekä muiden puhelinlaitteiden hajoavan, koska ehjänä ollessaan niistä on huomattavasti enemmän iloa käyttäjälle. Tämän vuoksi suosittelemmekin hankkimaan omaan käyttöön mieluisat Asus ZenFone 3 kuoret puhelimesi päälle suojaamaan runkoa ja näyttöä kaikilta arjen haasteilta. Pakollista tämä ei tosiaan ole, mutta erittäin suositeltavaa.

    Tästä kategoriasta löydät Asus ZenFone 3 kuoret sekä muut kätevät lisätarvikkeet. Valitse itsellesi ensin silmääsi ja käyttötarkoitustasi miellyttävä ZenFone 3 kuori, minkä jälkeen siirry mahdollisimman pikaisesti valitsemaan ostoskoriisi näytön panssarilasi. Oikeastaan panssarilasi on jopa niin tärkeä tarvike, että se kannattaa ostaa jopa ennen muita tarvikkeita. Saatat miettiä, että tyydyt pelkkään näytön suojakalvoon, mikä onkin hyvä vaihtoehto, jos pelkää ainoastaan näytön naarmuuntumista. Suuremmilta osumilta näytön suojaa vain panssarilasi, joka on 9H vahvuista kerroslasia.

    Asus ZenFone 3 kuorien monipuoliset värit

    Mikä on sinun lempivärisi? Eikö olisikin mukavaa, että myös sinun Asus ZenFone 3 kuoresi olisivat samaa sävyä kuin lempivärisi. Vai olisiko sittenkin mukavampaa, jos puhelimen värimaailma olisi aavistuksen räväkämpi, jotta se löytyisi esimerkiksi sohvan tummasta nurkasta? Oli niin tai näin, valikoimastamme löytyy jokaisen värisilmä&a

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä