Alcatel kuoret

Alcatel on keskihintaisten älypuhelinten valmistaja, joka käyttää puhelimissaan Googlen Android käyttöjärjestelmää. Tämä takaa, että jokaisella käyttäjällä on mahdollista tehdä omasta laitteestaan juuri omaan käyttötarkoitukseen täydellinen kokonaisuus. Alcatel puhelimet ovat lisänneet kiinnostavuuttaan Suomessa viime aikoina ja se alkaakin olla entistä tutumpi suurelle yleisölle. Toimitamme Alcatel lisätarviketilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Alcatel

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Alcatel puhelimen kuoret

    Alcatel on keskihintaisia Android puhelimia valmistava yhtiö, joka alkaa olla yhä tunnetumpi myös suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Alcatel puhelimet eivät ole harmaata älypuhelinmassaa, etenkin jos niiden kanssa käytetään pirteitä kuoria ja suojakuoria. Uskalla olla erilainen ja valitse Alcatel puhelimeksesi, mutta jotta se kestäisi ehjänä pidempään, muista hankkia kuoret ja suojakuoret kännykän turvaksi arkisia kolhuja vastaan. Kuoret ja suojakuoret ovat trendikkään ihmisen tapa tehdä omasta kännykästään entistä enemmän omaan tyyliin sopiva jatke asusteeseen. Erilaisissa tilanteissa on mukava olla erilaisen näköinen älypuhelin: valitse juhliin tyylikkäät mustat kuoret ja suojakuoret, kun taas urheiluun mahdollisimman kevyet ja ohuet. Alcatel puhelimen kuoret ovat yksi monista kätevistä lisätarvikkeista, mitä kännykkään on saatavilla.

    Alcatel puhelimen kuoret ja suojakuoret ovat erinomainen tapa pidentää arvokkaan laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat puhelinta rikkoontumiselta erilaisissa arjen tilanteissa. Kaikki Alcatel puhelimen kuoret ja suojakuoret suojaavat laitetta iskuilta, kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Parhaimmillaan saadaankin aikaan tilanne, jossa Alcatel puhelimen kuoret ja suojakuoret tekevät laitteesta täysin iskunkestävän. Parhaat Alcatel puhelimen kuoret ja suojakuoret kännykkään ovat ns. lompakko suojakoteloita, jotka asettuvat jämäkästi laitteen ympärille suojaten näppäimet, sivut, taustan sekä näytön, sen päälle asettuvan kansiläpän avulla. Alcatel puhelimen kuoret ja suojakuoret sisältävät lähes poikkeuksetta lompakolle tyypilliset ominaisuudet eli vähintäänkin yhden korttipaikan sekä setelitaskun. Lompakko suojakotelo onkin ainoa esine, jonka tarvitset taskuusi avainten lisäksi. Alcatel puhelimen lompakko suojakotelot on tehty useimmiten joko aidosta tai PU-nahasta ja niiden kansiläppä pysyy kiinni magneetin avulla.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä