Panssarilasit

Panssarilasi tekee puhelimen näytöstä iskunkestävän, eikä sinun tarvitse pelätä enää jokaista näyttöösi kohdistuvaa iskua tai kolhua. Niin täydellisesti ne istuvat paikoilleen! Myös tuntuma säilyy samanlaisena kuin puhelimen omassa näytössä.

Tuotteet

49 tuotetta

Panssarilasi on elintärkeä puhelimen suojaksi

Panssarilasi on kaikista puhelimen lisätarvikkeista se kaikista tärkein asia, minkä hankkiminen on varmasti käytetyn rahan ja vaivan arvoista. Syykin tähän on selvä: suurikokoisten puhelimien näytöt ovat luvattoman herkkiä rikkoontumaan. Onneksi panssarilasit on luotu turvaamaan näyttöä ja tekemään siitä iskunkestävän. Asenna panssarilasi oikeaoppisesti paikoilleen ja sinun ei tarvitse enää huolehtia näytön kestävyydestä läheskään niin paljoa kuin aikaisemmin, vaan se on turvassa pudotuksia, kolhuja sekä naarmuja vastaan.

Edullisimmillaan panssarilasit maksavat vain reilut kymmenen euroa. Se on pieni hinta verrattuna siihen, jos joutuisit uusimaan puhelimen näytön, sillä se maksaa pahimmassa tapauksessa useita satasia. Panssarilasia voitaisiinkin kuvailla sanaparilla edullinen vakuutus, koska vahinkoja sattuu kaikille ja puhelimen pudotteluun kannattaa varustautua jo etukäteen.

Panssarilasin asentaminen on helppoa

Moni miettii ostovaiheessa, onko panssarilasin asentaminen helppoa? Voimme kokemuksesta sanoa, että kyllä on ja se onnistuu kaikilta! Asentaminen on jopa huomattavan paljon helpompaa kuin perinteisesti näytön suojana käytetyn suojakalvon. Muistathan valita omaan puhelimeesi sopivan tuotteen, sillä jokaiselle puhelimelle on valmistettu juuri sen mittojen mukaan täydellinen lasi eikä niitä voi käyttää ristikkäin eri mallien kanssa. Valikoimassamme on lähes 200 eri tuotetta, joten olemme melko varmoja, että myös sinun puhelimeesi sopiva panssarilasi löytyy valikoimastamme!

Panssarilasi on jämäkkä, joten sen asettaminen paikoilleen on helppoa: mallaa lasia ensin paikoilleen, niin tiedät sopivan kohdan sen asettamiselle. Pyyhi näyttö vain puhtaaksi kaikista mahdollisista pölyhiukkasista paketissa mukana tulevilla liinoilla ja viimeistele puhtaus puhdistustarralla. Tämän jälkeen voit irrottaa panssarilasin kiinnityspintaa suojaavan suojakelmun pois paikoiltaan ja painaa lasin oikealle paikalleen näytön päälle. Näiden ohjeiden mukaan lasi kiinnittyy paikoilleen ilman minkäänlaista ilmakuplaa ja käyttö on mukavaa.

Käytä panssarilasia yhdessä kuorten kanssa 

Panssarilasi on siinä mielessä nerokas suojatarvike, että voit käyttää suorapintaista lasia yhdessä minkä tahansa kuoren tai kotelon kanssa. Tämä onkin erinomainen ominaisuus, sillä saat suojattua puhelimesi näytön asettamalla sen päälle panssarilasin ja muu osa puhelimesta onkin sitten suojattuna sopivan kuoren alla. Kun puhelimesi on suojattu joka puolelta, voit huokaista helpotuksesta pudotuksen sattuessa! 

Vain 0,33mm paksuinen puhelimen panssarilasi toimii myös läpällisen suojakotelon kanssa, sen ohuuden ansiosta. Kun lasi on asetettu näytön turvaksi oikeaoppisesti, ei sitä edes huomaa. Huomaatkin sen olemassaolon vasta, kun on tarve: eli silloin kun pudotat puhelimesi. Irrota sitten panssarilasin pois paikoiltaan ja huomaat alla olevan näytön olevan täysin ehjän. Huokaise helpotuksesta, asenna uusi panssarilasi puhelimeen ja ole taas huolettomasti!