Mobiilitukku / 01.03.2024

Miksi Panssarilasi on Älypuhelimen Paras Kumppani?

Suojaatko puhelimesi näyttöä suojakalvolla vai pidätkö sitä täysin ilman suojaa? Kerromme sinulle kattavat perusteet, miksi panssarilasi on paras investointi älypuhelimen näytön turvaksi.
Miksi Panssarilasi on Älypuhelimen Paras Kumppani?

Älypuhelimet ovat nykyään paljon muuta kuin vain laitteita – ne ovat elämämme keskipisteitä, jotka pitävät meidät yhteydessä maailmaan, auttavat ikuistamaan tärkeät tapahtumamme ja viihdyttävät tylsiä hetkiämme. Niiden kallis hinta ja hauras rakenne voivat kuitenkin aiheuttaa huolta. Ei kuitenkaan hätää, sillä pelastaja on täällä: panssarilasi. Miksi se onkin älypuhelimen paras kaveri? Lue lisää, niin me kerromme!

Suojaa Naarmuilta ja Iskuilta

Panssarilasi on kuin kypärä puhelimellesi. Se on suunniteltu kestämään iskuja ja suojaamaan näyttöäsi naarmuilta. Ne voivat tulla salakavalasti avaimista taskussasi tai putoamisesta. Onneksi panssarilasi on vahvaa tavaraa, sillä se on valmistettu karkaistusta lasista. 9H vahvuinen lasi pelastaa puhelimesi näytön kohtalokkaalta kohtaamiselta lattian kanssa lähes poikkeuksetta.

Panssarilasin elämään kuuluu välillä rikkoutuminen, sillä kovan iskun sattuessa lasi absorboi iskun itseensä ja suojaa siten alla olevaa näyttöä. Helläkätisimmät käyttäjät pärjäävät yhdellä panssarilasilla koko puhelimen elinkaaren ajan, mutta toisilla niitä menee useampia vuodessa. Tärkeintä kuitenkin on, että näyttö säilyy vahingoittumattomana!

Säästää Rahaa ja Hermoja

Mieti panssarilasia sijoituksena: Pienellä panostuksella voit välttää kalliit näytön korjauskulut, jotka voivat nousta helposti jopa 500 euroon. Vaihtoehtona satojen eurojen näytön vaihdolle on panssarilasi. Tämä onkin verrattain edullinen kertasijoitus, sillä panssarilasien hintapiste on tyypillisesti 10-30€ välimaastossa. Panssarilasin parhaana puolena on, että mahdollisen onnettomuuden sattuessa, voit vain vaihtaa panssarilasin uuteen – samalla itse puhelin pysyy ehjänä.

Panssarilasi kuluneen lasin irrotus iphone x

Säilyttää Puhelimen Jälleenmyyntiarvon

Ajattele tulevaisuuteen. Kun on aika päivittää puhelimesi uudempaan malliin, panssarilasin käyttö voi olla ratkaiseva tekijä vanhan laitteen arvoa silmälläpitäen. Kukaan ei halua ostaa naarmuista tai särkynyttä puhelinta. Panssarilasi pitää puhelimesi näytön virheettömänä, mikä nostaa sen jälleenmyyntiarvoa.

Pienentää Hiilijalanjälkeäsi

Panssarilasin käyttö ei ole vain älypuhelimesi etu – se on myös valinta ympäristön hyväksi. Kun pidennät puhelimesi käyttöikää, ei sinun tarvitse ostaa uutta puhelinta niin usein. Pidemmällä käyttöiällä ja vähemmällä tarpeella uusia laitteita säästämme arvokkaita resursseja ja vähennämme elektroniikkajätettä. Jokainen puhelin, joka kestää vuoden tai kaksi pidempään, tarkoittaa yhtä laitetta vähemmän ja sitä kautta pienempää hiilijalanjälkeä. Panssarilasin avulla teet siis paitsi taloudellisesti fiksun myös ekologisen valinnan – se on pieni teko suuremman muutoksen puolesta.

Helppo Asentaa ja Irrottaa

Ehkä ajattelet, että panssarilasin asentaminen on vaivalloista? Ei hätää, nykyaikaiset panssarilasit on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Voit asentaa ne itse muutamassa minuutissa ilman ilmakuplia. Ja jos se vaurioituu, voit irrottaa sen turvallisesti ja laittaa uuden tilalle.

Mikäli panssarilasin asentaminen ei ole sinulle entuudestaan tuttua, onnistut siinä siitäkin huolimatta. Kannattaa kuitenkin vilkaista video-ohjeemme, joiden vinkeillä sinustakin tulee panssarilasien asentamisen ammattilainen.

Panssarilasi asentaminen lasin asennus iphone x

Yhteenveto

Panssarilasi ei ole pelkästään suojavaruste, se on älypuhelimen paras ystävä, joka säilyttää puhelimen ulkonäön, toiminnallisuuden ja arvon. Kaupan päälle, se auttaa myös planeettaamme ja pienentää hiilijalanjälkeämme. Sen pieni hinta on mitätön verrattuna sen tuomaan mielenrauhaan ja säästöihin pitkällä tähtäimellä. Älä siis odota onnettomuutta, vaan suojaa puhelimesi ja investoi sen tulevaisuuteen jo tänään.

Katso kaikki panssarilasit