Varavirtalähteet

Puhelimen ja tabletin varavirtalähteet ovat yksi tärkeimmistä lisätarvikkeista, mitä puhelimelle kannattaa hankkia. Reissussa ja matkoilla varavirtalähteet ovat loistavia kavereita estämään akun loppumisen ja tärkeiden asioiden hoitamisen. Tällä niin kutsutulla voimapankilla pidät pelit käynnissä, navigaattorin kuumana ja esimerkiksi netin selailun käynnissä pidempään. Varavirtalähteitä löytyy monessa koossa ja värissä ja yleisimmin nämä lisätarvikkeet ovatkin latauskapasiteetiltaan noin 2500mAh - 10000mAh. Tämä tarkoittaa että esimerkiksi suuremmalla voimapankilla voita ladata keskivertopuhelimen, jopa 5 kertaa tyhjästä täyteen. Varavirtalähteen kätevän pienen koon ansiosta, voit pitää laitetta näppärästi taskussa, laukussa tai vaikkapa kannettavalaukun sivutaskussa. Tervetuloa ostamaan parhaat varavirtalähteet Mobiilitukusta! Tarjoamme aina 0€ ja salaman nopean toimituksen, suoraan Suomen varastostamme!

Varavirtalähteet

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Varavirtalähteet ovat puhelimesi parhaita kavereita!

    Varavirtalähde - monta eri syytä hankkia sellainen

    Oletko koskaan joutunut tilanteeseen, että olet vaikkapa viestitellyt kaverisi kanssa jostain todella mielenkiintoisesta tai oikeasti tärkeästä, kun puhelimesi akku uhkaa pahemman kerran loppua? Me olemme. Ei ole mitään raivostuttavampaa, kuin loppunut puhelimen akku sillä hetkellä kun olit kirjoittamassa parasta vitsiäsi. Sitä varten puhelimen varavirtalähteet lataavat akun tyhjästä täyteen parhaimmillaan jopa neljä tai viisi kertaa - riippuen voimapankin koosta tietysti.

    Toinen syy on retkeily ja matkaaminen. Varavirtalähteet ovat parhaita ystäviäsi olitpa sitten reissun päällä junalla, lentokoneella tai autolla. Matkatessa akkua kuluu helposti paljon, sillä puhelimen suurimmat virtasyöpöt kuten GPS, kirkas näyttö ja netin käyttö korostuu silloin, kun aikaa puhelimen käyttämiseen on reilusti ja tylsyys on suurimmillaan. Varavirtalähteet voivat olla kytkettynä puhelimeen samalla, kun laitetta käyttää. Tämä ehkäisee akun varauksen pienenemistä, eikä sinun tarvitse huolehtia akun loppumisessa oikeastaan missään vaiheessa.

    Varavirtalähteet ovat parhaimmillaan retkeilyssä ja matkan päällä

    Retkeilyssä akun loppuminen voi olla pahimmillaan vaarallista. Puhelinta pidetään mukana kaikkialla ja se toimiikin avun tarpeen hetkellä sellaisena välineenä, jota ilman ei oikeastaan tulisi toimeen. Puhelimella voi nykään tehdä jo niin montaa asiaa kuten navigoida, tarkastella reittiä, käyttää mittalaitteena ja vaikkapa taskulamppua, että akut taas eivät oikein ole pysyneet tässä mukana. Siksi puhelimen varavirtalähteet, joita voi käyttää toki myös useisiin kameroihin, tabletteihin ja muihin usb-johdolla ladattaviin laitteisiin, ovatkin yksiä t&

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä