Puhelimen korttitaskut

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman persoonallisia korttitaskuja. Korttitaskuun saat laitettua jopa neljä korttia.. tasku kiinnitetään puhelimen tai suojakuoren takaosaan.. Taskun voi myös irroittaa ja asettaa uudestaan toiseen kuoreen.

Tuotteet

123 tuotetta

Puhelimen korttitasku - tyylikäs uutuus

Valikoimamme uusin tulokas ovat Inkit korttitaskut, jotka sointuvat täydellisesti puhelimesi ja suojakuorien kanssa yhteen. Kuoseja taskuille on yli 100 ja tuomme niitä jatkuvasti lisää valikoimaamme. Kuvioista löytyy mieluinen varmasti kenelle tahansa! Kuvioita on monista erilaisista kukkakuvioista ja graafisista designeista aina pääkalloihin asti. Voit yhdistää kuvioidun taskun vastaavaan suojakuoreen jolloin kokonaisuus on erittäin tyylikäs. Voit myös leikitellä kuoseilla ja yhdistää kaksi aivan erilaista kuviointia täysin eri värimaailmasta, jolloin vain taivas on rajana lopputuloksen kanssa! Voit tietysti käyttää jotain yksinkertaisempaa yksiväristä kuorta, jos haluat pitää kokonaisuuden hillittynä. Korttitaskun voit myös asettaa suoraan puhelimeen, jos et halua suojakuoria käyttää puhelimesi kanssa. 

Kestävä ja käytännöllinen

Monet ihmiset eivät halua puhelintaan suojata lompakkokotelolla, jossa on kansiläppä, vaan haluavat puhelimen näytön olevan kokoajan nopeasti käytettävissä. Tilanne on hyvin ymmärrettävissä, mutta samalla menetetään korttien kuljettamisen mahdollisuus puhelimen mukana. Korttitasku on vastaus tähän ongelmaan ja taskussa oleviin kahteen taskuun voit asettaa jope neljä eri korttia, joten normaalista päivästä selviät sen avulla jopa täysin ilman lompakkoa.

Korttitasku on valmistettu kestävästä vegaanisesta nahasta, joka kestää hyvin kulutusta. 

Korttitasku kiinnittyy liimapinnalla, jonka voi irroittaa ja siirtää vaikka uuteen suojakuoreen, tai vaikka vain asetella paremmin kuoreen. Jos taskua irroittaa puhelimesta useamman kerran, voi olla että pinnan kiinnittyminen kärsii likaantumisen takia. Pinnan voi pestä kylmällä vedellä ja antaa kuivua 10 minuuttia ennen uudelleen asentamista. Kuivumista ei kannata nopeuttaa kuivaamalla korttitaskua esimerkiksi hiustenkuivaajalla tai pyyhkeellä, koska liimapinta voi kärsiä tämän seurauksena. Suosittelemme että annat liimapinnan kuivua itsekseen “ilmakuivauksella”. 

Nopea toimitus suoraan kotiin

Toimitamme korttitaskun sinulle nopesti suoraan kotiin postitse. Lupaamme toimitusajaksi ilmaiselle kirjeelle 3-4 arkipäivää. Pienestä muutaman euron lisämaksusta toimitukseksi voi valita myös paketin, jonka voit tilata haluamaasi pakettien noutopisteeseen tai postitoimistoon.

Jos päädyt palauttamaan tilauksesi, niin tarjoamme palautuksen veloituksetta kahden viikon sisällä ajankohdasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Tervetuloa palveltavaksemme - lupaamme että meillä hommat hoituu Mobiilitukussa!