AirTag lisävarusteet

Kauan odotetut AirTagit ovat vihdoin tulleet saataville! Enää sinun ei tarvitse murehtia ja vaivata päätäsi sillä, että minnehän ne avaimet tai reppu taas jäivät, sillä AirTagien avulla tavarasi pysyvät aina tallessa! Tai ainakin vähintäänkin löydettävissäsi. Taustalla toimivan Applen Find My -verkoston avulla toimivat AirTagit ovat aina helposti paikannettavissasi riippumatta paikasta tai ajasta, sillä operaation voit kätevästi hoitaa omalla puhelimellasi. Valikoimamme AirTag varusteilla saat kustomoitua näppärästä laitteesta juuri sen näköisen kuin haluat. Erilaisilla varusteilla myös helpotat laitteen kiinnitystä ja sen löytymistä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua. Meiltä saat kaupan päälle myös aina supernopean toimituksen. Oikein lämpimästi tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!

AirTag lisävarusteet

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Mikä ihme AirTag on?

    Vuoden 2021 ensimmäisessä julkistustilaisuudessa julkaistu pieni ja näppärä laite on pyörinyt huhuissa jo useamman vuoden ja vihdoin se on saatavilla! Applen julkaisema AirTag-paikantimen voi kiinnittää tai asettaa eri esineisiin ja tavaroihin, kuten avaimiin, laukkuun tai reppuun, jolloin sen avulla voi paikantaa kadonneet tavarat, joko suoraan itse tai Applen Find My -verkoston avustuksella. Edullinen AirTag on mukavan yksinkertainen laite. Pyöreässä laitteessa on muovirunko sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu kansi. Akunkesto yltää yli vuoteen, ja CR2032-standardimallin paristo on käyttäjän helposti vaihdettavissa. Enää sinun ei siis tarvitse lähteä teetättämään uusia avaimia viikonlopun kommellusten jälkeen, vaan voit helposti löytää edelliset pienellä etsinnällä vaikka kiperämmästäkin paikasta!

    Kuinka AirTag sitten toimii?

    AirTag liittyy osaksi Applen Find My -verkostoa. Taustalla toimivan Find My -verkoston idea on se, että kadonnut laite voi paikantua ja tieto sijainnista välittyä verkon kautta laitteen omistajalle myös, vaikka kadonnut laite itsessään ei olekaan suoraan yhteydessä verkkoon. AirTag toimii Bluetooth LE -yhteydellä, minkä lisäksi siinä on U1-piiri, jonka ansiosta sen tarkan sijainnin voi suuntia lähialueelta myös Apple-laitteilla, kuten iPhone 11 ja 12 -puhelimilla, suunnan näkyessä puhelimessa.

    Kenties mielenkiintoisin rakenteellinen yksityiskohta AirTagissa onkin sen laajemman rakenteen toimiminen kaiuttimena. Kaiutinta AirTagissa käytetään merkkiäänen soittamiseksi löytämisen helpottamiseksi. Rakenteeltaan AirTag on Applen mukaan pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokitellusti (1 metrin syvyys 30 minuuttia), joten sinun ei tarvit

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä