Autolaturit

Autolaturi varmistaa, että laitteessasi riittää virtaa koko päiväksi. Jos omistat auton, niin on se ehdoton lisävaruste, sillä lataat laitettasi samalla kun keskityt ajamiseen.. Toimitamme kaikki autolaturit ja muut tilaukset 1-4 arkipäivän toimituksella.

Tuotteet

16 tuotetta

Autolaturi on ehdoton lisävaruste autoilevalle ihmiselle

Jotta puhelimessa tai tabletissa riittäisi virtaa koko päiväksi, niin on autolaturi ehdoton autoilutarvike sinulle ehdoton, jos omistat auton ja ajat sillä enemmänkin. Vaikka et autoilisikaan niin paljoa, niin on kätevää ladata laitteeseesi virtaa sillä välin, kun keskityt ajamiseen. Autolaturi kiinnitetään tupakansytyttimeen, josta se saa virtaa laitteesi lataamiseen. Kattavasta valikoimastamme löydät autolatureita eri värisinä, eri valmistajilta ja eri ominaisuuksilla varustettuna. Siksi kannattaakin miettiä omia tarpeita laturin suhteen, jonka jälkeen on helppo vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselle juuri sopivin vaihtoehto. Vaikka autolaturi viittaakin nimensä mukaisesti autoon, niin se sopii myös esimerkiksi veneiden tupakansytyttimiin. Lisäksi on turvallisuuskysymys omistaa autolaturi, sillä jos ajaessa tai veneillessäsi sattuisi jotain, eikä laitteessasi ole akkua, niin et myöskään pysty soittamaan apua paikalle. Autolaturit auttavat sinua hädän hetkellä.

Autolatureita löydät eritehoisina, joten valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto

Autolaturit löydät eri tehoisina ja omaan käyttöön kannattaakin valita sopivin vaihtoehto tehokkuuden suhteen. Tehokkain autolaturi lataa laitettasi jopa 2.4A voimalla ja niitä kutsutaan quick charge tai turbo latureiksi. Jos laitteesi akku on jo kerennyt huonontumaan tai ajat lyhyttä matkaa, niin tehokkaat autolaturit ovat loistavia valintoja, sillä ne lataavat laitettasi huomattavasti nopeammin, kuin tavan autolaturi. Pidempää automatkaa ajaessasi ei autolaturin teholla ole niin suurta merkitystä, sillä 1.0A laturikin lataa laitettasi täyteen pikkuhiljaa. Eritehoisten autolatureiden hinnoilla ei kuitenkaan ole suurta eroa, joten jos mietit kahden eri vaihtoehdon välillä, niin suosittelemme ottamaan tehokkaamman vaihtoehdon, jotta myöhemmin ei ala harmittaa.

Autolaturin saa sopimaan kaikkiin laitteisiin valitsemalla sopiva laturi

Jos taloudessasi on eri laturipäillä latautuvia laitteita, niin kätevin vaihtoehto on tupakansytytin autolaturi, jossa johto ei ole kiinteästi kiinni ja siihen voi vaihtaa eri kaapeleita. Näin sinun ei tarvitse hankkia useaa eri laturia, vaan riittää että vaihdat kaapelin yhteensopivaksi laitteeseesi. Toinen vaihtoehto on ostaa autolaturin kaveriksi 3in1 kaapeli, jossa yhdistyy USB-C, micro-USB ja lightning päät. Kun kaapeli ei ole kiinni laturissa, niin se on kätevä säilyttää auton hansikaslokerossa, jotta se ei loju pitkin auton lattiaa, jolloin se rikkoontuu huomattavasti helpommin. Jos kuitenkin valitset autolaturin, jossa on kaapeli kiinni, niin kannattaa valita laturi myös kaapelin pituuden mukaan, jotta kaapeli yltää tarvitsemaasi paikkaan. Joillekin kaapelin pituudella ei ole suurempaa väliä, kun taas toisilla on kyydissä ihmisiä ja kaapelin täytyy yltää takapenkille asti. 

Kaksipaikkaisella autolaturit lataavat kätevästi kahta laitetta samanaikaisesti

Kaksipaikkainen autolaturi on erittäin kätevä vaihtoehto, jos sinun tarvitsee ladata useampaa laitetta samaan aikaan. Yleensä kaksipaikkaisissa autolatureissa toinen USB portti lataa nopeammin ja toinen USB portti hitaammin. Kaksipaikkaiset autolaturit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi perheen kanssa matkustamiseen, jolloin kaksi laitetta latautuu kätevästi samanaikaisesti. Tällöin ei tarvitse miettiä ja riidellä kenen vuoro on ladata ensin puhelinta, vaan voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Jos et lataa laturilla useampaa kuin yhtä laitetta, niin kaksipaikkaisella autolaturilla voit myös valita, että haluatko ladata laitettasi pienemmällä vai suuremmalla teholla.

Onko värillä loppupeleissä niin paljon väliä? 

Autolatureita löydät valikoimastamme mustan, valkoisen ja hopean värisinä. Sen voikin yhdistää helposti yhteensopivaksi vaikkapa auton sisustuksen kanssa. Toisille värillä ei ole suurempaa väliä, kun taas toisille oikean värin valitseminen on hyvinkin tärkeää. Autolaturin ollessa kiinni tupakansytyttimessä siitä näkyy vain pieni osa, joten väriä tärkeämpi on kuitenkin se, että valitset vaihtoehdon, jossa on tarvitsemasi ominaisuudet. Valikoimastamme löydät monen valmistajan tekemät autolaturit, joten löydät käyttöösi varmasti parhaan vaihtoehdot. Toimitamme kaikki tilaukset supernopealla 1-2 arkipäivän toimituksella. Ja muistathan, että meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset! Tervetuloa hankkimaan parhaat autolaturit kotimaisesta Mobiilitukusta!