Autolaturit

Autolaturi varmistaa, että laitteessasi riittää virtaa koko päiväksi. Jos omistat auton, niin on se ehdoton lisävaruste, sillä lataat laitettasi samalla kun keskityt ajamiseen. Vaikka nimensä mukaisesti autolaturi viittaa autoihin, niin se sopii käytettäväksi myös esimerkiksi veneissä, joissa on tupakansytytin. Kaikki autolaturit kiinnitetään tupakansytyttimeen, josta se ottaa virtaa, jolla se laitaa laitettasi. Autolatureita löydät valikoimastamme eri ominaisuuksilla ja eri valmistajilta, joten mieti mitkä autolaturit sopivat parhaiten käyttöösi. Tämän jälkeen on helppo vertailla eri vaihtoehtoja, jotta löydät itsellesi juuri sopivimman vaihtoehdon. Toimitamme kaikki autolaturit ja muut tilaukset 1-2 arkipäivän toimituksella. Lisäksi meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset! Tervetuloa löytämään parhaat autolaturit kotimaisesta Mobiilitukusta!

Autolaturit

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Autolaturi on ehdoton lisävaruste autoilevalle ihmiselle

    Jotta puhelimessa tai tabletissa riittäisi virtaa koko päiväksi, niin on autolaturi ehdoton autoilutarvike sinulle ehdoton, jos omistat auton ja ajat sillä enemmänkin. Vaikka et autoilisikaan niin paljoa, niin on kätevää ladata laitteeseesi virtaa sillä välin, kun keskityt ajamiseen. Autolaturi kiinnitetään tupakansytyttimeen, josta se saa virtaa laitteesi lataamiseen. Kattavasta valikoimastamme löydät autolatureita eri värisinä, eri valmistajilta ja eri ominaisuuksilla varustettuna. Siksi kannattaakin miettiä omia tarpeita laturin suhteen, jonka jälkeen on helppo vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itselle juuri sopivin vaihtoehto. Vaikka autolaturi viittaakin nimensä mukaisesti autoon, niin se sopii myös esimerkiksi veneiden tupakansytyttimiin. Lisäksi on turvallisuuskysymys omistaa autolaturi, sillä jos ajaessa tai veneillessäsi sattuisi jotain, eikä laitteessasi ole akkua, niin et myöskään pysty soittamaan apua paikalle. Autolaturit auttavat sinua hädän hetkellä.

    Autolatureita löydät eritehoisina, joten valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto

    Autolaturit löydät eri tehoisina ja omaan käyttöön kannattaakin valita sopivin vaihtoehto tehokkuuden suhteen. Tehokkain autolaturi lataa laitettasi jopa 2.4A voimalla ja niitä kutsutaan quick charge tai turbo latureiksi. Jos laitteesi akku on jo kerennyt huonontumaan tai ajat lyhyttä matkaa, niin tehokkaat autolaturit ovat loistavia valintoja, sillä ne lataavat laitettasi huomattavasti nopeammin, kuin tavan autolaturi. Pidempää automatkaa ajaessasi ei autolaturin teholla ole niin suurta merkitystä, sillä 1.0A laturikin lataa laitettasi täyteen pikkuhiljaa. Eritehoisten autolatureiden hinnoilla ei kuitenkaan ole suurta eroa, joten jos mietit kahden eri vaihtoehdon välillä, niin suosittelemme ottamaan tehokkaamman vaihtoehdon, jotta myöhemmin ei ala harmittaa.

    Autolaturin saa sopimaan kaikkiin laitteisiin valit

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä