Hupsis!
['hupsis]
Huudahdukset
Huudahdus, jota käytetään ilmaisemaan yllätystä, pientä kömmähdystä tai tahatonta virhettä pudottaessasi puhelimesi.
Hupsis-hetkiä sattuu ihmisille keskimäärin 60 kertaa vuodessa.
Me tiedämme että se tulee!
Emme tiedä milloin, missä tai miten hupsis-hetki tulee. Mutta tiedämme, että se tulee.
Hupsis-hetken tunnistaa varmasti meistä jokainen - se aiheuttaa hetkellistä pelkoa, stressiä, mutta myös fyysisiä oireita joihin kuuluu muun muassa sydämen tykytykset, käsien hikoilu, poskien punoitus ja jopa voimasanat - Hupsista s@@%?&@!
Tällaiset reaktiot johtuu siitä matemaattisesta tosiasiasta että joka kerta kun pudotat suojaamattoman puhelimesi, sinulla on 50% todennäköisyys hajottaa se - joko se hajoaa tai ei hajoa.
Keskimäärin hupsis-hetkiä mahtuu kuukauteen noin 5 kpl, eli jopa 60 kertaa vuoteen!
Tosielämän matematiikan lyhyellä oppimäärällä vaikuttaisi siis siltä että 60 hupsista vuoteen 50% hajoamistodennäköisyydellä tarkoittaa melkein varmasti hajonnutta puhelinta vuoden aikana.
Legendaariset Hupsis-hetket
Kolmas kerta toden sanoo!
Jokaisella on tarina siitä, kuinka he ovat pelastaneet puhelimensa sekunnin murto-osassa, kun se oli jo matkalla kohti lattiaa. Nämä ovat modernin ajan sankaritarinoita – hetki jolloin käytit ninjatason refleksejä torjuaksesi väistämättömän kohtalon.
Tiedämme, että tässä onnistuminen on kuin supervoima, mutta muistutuksena: vaikka olisit pelastanut puhelimesi kahdesti tällä viikolla, ei kannata testata onneasi kolmatta kertaa.
Hupsis ja Murphy: Täydellinen pari
Murphyn laki sanoo: "Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen."
Hupsis-hetket ovat tämän lain looginen jatkumo. Jos puhelimesi voi pudota, se myös tekee sen. Jos pudotat sen, se osuu kovimpaan mahdolliseen pintaan. Ja jos se osuu kovimpaan pintaan, se tekee sen näytöllä edellä. Aivan kuin universumi olisi suunnitellut tämän kaiken!
Parasta A-Ryhmää
Voit olla myös yksi niistä onnekkaista, joiden hupsis-hetket päättyvät pienen hikoilun jälkeen onnekkaasti vain panssarilasin hajoamiseen - toki sillä oletuksella, että olet viitsinyt suojata puhelimesi alunperin. Huh!
Voimme siis todeta panssarilasin olevan hintansa väärti, mutta kyllä panssarilaseillekkin alkaa muodostumaan hintaa vuoden aikana, varsinkin jos olet vähintäänkin samanlainen rähmäkäpälä kuin ihmiset keskimäärin.
Kaikki tapahtuu syystä… tai sitten ei
Sanotaan, että kaikella on tarkoituksensa.
Kun puhelimesi on kolmatta kertaa viikon sisällä lattialla, alat kyseenalaistamaan tämän koko filosofian. Miksi tämä tapahtuu juuri minulle? Onko universumi opettamassa minulle kärsivällisyyttä? Vai yrittääkö se vain muistuttaa siitä, että me ihmiset emme ole täydellisiä olentoja, eikä mikään kestä ikuisesti - ei edes Mobiilitukun panssarilasi. (joita muuten saattaa kulua useampi kappale, jos oikein hupsistelet menemään!)
Me uskomme että tällä kaikella on todellakin tarkoitus - Ohjata sinut tutustumaan Hupsis®-Turvaan.
Unettomat yöt saivat terveyden pettämään - Apu löytyi lopulta nopeasti
Vaikka markkinoittekin Hupsis-hetkeä kepeänä ja humoristisena tapahtumana, ei se minua naurattanut pätkän vertaa. Tarpeeksi kun Hupsistelee ja puskee sitä kuuluisaa kylmää hikeä, alkaa siinä suomalaisella miehellä huumori ja pankkitilin paine loppumaan melko nopeasti.
Onneksi HupsisTurva on tuonut elämääni paljon helpotusta ja turvallisuuden tunnetta. Se on kuin lämmin halaus kylmänä talvipäivänä.
Jaska "Rähmäkäpälä" Jokunen (nimi muutettu)