Takaisin

Tuotekuvat

  • Honor Magic5 Lite 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)
  • Honor Magic5 Lite 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)
  • Honor Magic5 Lite 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl) Honor Magic5 Lite 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)

Screenor

Honor Magic5 Lite 5G Screenor Full Cover Panssarilasi (2kpl)

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: to 30 touko - ma 3 kesä

Erinomainen suojaavuus

Suomalaisen Screenorin Honor Magic5 Lite 5G Full Cover panssarilasi suojaa koko näytön tehokkaasti. Näytön muotojen mukaisesti valmistettu panssarilasi kattaa näytön kokonaan ja suojaa sitä erinomaisesti iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta. Koko näytön panssarilasi on ensiluokkainen tapa suojata näyttö kattavasti! Yli 11 kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi Iskunkestävästä karkaistusta lasista valmistettu yli 11 kertaa tavallista lasia kovempi Screenor Full Cover panssarilasi kiinnittyy tukevasti näytön turvaksi. Mikäli lasi rikkoontuu, on se turvallista irrottaa, eikä näyttöön jää liimajälkiä. Panssarilasi toimii yhdessä kuorten ja koteloiden kanssa. Helppo asentaa Näytönsuoja on suunniteltu sopivaksi kaareviin näyttöihin ja se on helppo asentaa. Paketissa mukana asennusohjeet ja kohdistusta helpottava asennusadapteri. Paketti sisältää 2 kpl näytönsuojia.

25,49€

29,99€
TukkuClub hinta 24,22€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!