Blogi

Mobiilitukun blogi kertoo kaikesta mikä liittyy mobiililaitteiden alaan, niiden suojaamiseen ja myös yrittäjyyteen.

Inkit Top 10: Kevään sävyjä

Kevät on jo pitkällä ja aurinko alkaa lämmittää päivä päivältä enemmän ja enemmän. Kevään pirteät värit ovat ilmestyneet katukuvaan ja talviajan harmaus alkaa olla poissa. Keväiset värisävyt ovat tällä hetkellä näkyvissä myös puhelimen kuorissa. Esittelemme kevään Top 10 Inkit suojakuoret, joista kannattaa ottaa vinkit talteen esim. äitienpäiväksi!

Mustat, keltaiset ja vaaleanpunaiset pallot

Yksinkertaiset värisävyt ja kuviot ovat kiilanneet listauksemme kärkipaikoille, sillä myydympiä kuoria ovat Black Balls, sekä Yellow Balls suojakuoret. Molemmat kuorimallit on koristeltu symmetrisillä palloilla, joista huokuu pohjoismaista henkeä: yksinkertaisuus on tyylikästä. Samaa tyylisuuntaa edustaa myös persikan värisillä palloilla koristeltu Peachy Balls suojakuori, joka on kevään viidenneksi suosituin kuoridesign.

Black, Yellow ja Peachy Balls kuoret ylsivät viiden suosituimman Inkit kuoren joukkoon Black, Yellow ja Peachy Balls kuoret ylsivät viiden suosituimman Inkit kuoren joukkoon

Inspiraatiota luonnosta

Vaikka kevään suosituimmissa tuotteissa on paljon värejä, loistoa ja hehkua, niin siitä huolimatta tummat BW Roses kuoret ovat päässeet kiilautumaan jopa yllättävän korkealle. Mustan, harmaan ja valkoisen sävyjä huokuva ruusukuvioitu kuori on kestosuosikki, joka tarjoaa hillityn, mutta tyylikkään suojan puhelimelle.

Inkit BW Roses suojakuoressa on tummia ruusuja Inkit BW Roses suojakuoressa on tummia ruusuja

Jungle Bears suojakuoret tuovat mieleen kesäiset niityt kauniine vihreän eri sävyineen. Vihreä värimaailma huokuu luonnon uudelleen heräämistä ja jos oikein tarkasti tutkit designia, huomaat varmasti niityllä piileskelevän karhun. Myös tummanpuhuvassa Spirit Animals kuoressa on kuvattuna karhu, sekä suomalaisille tutut pöllö ja orava.  Nämä kaksi taidokkaasti viimeisteltyä eläin aiheista suojakuorta on tehnyt luonnosta inspiraationsa saava isobritannialainen designeri Janine Bethan.

Karhuja, pöllöjä ja oravia: niistä on Jungle Bears ja Spirit Animals kuoret tehty Karhuja, pöllöjä ja oravia: niistä on Jungle Bears ja Spirit Animals kuoret tehty

Vaalea Moonstone tuo puhelimen pintaan pirteän kivimäisen valkoisen ja harmaan yhdistelmän. Tämä marmorimainen kiveä jäljittelevä design toimii hyvin mustilla reunoilla varustettujen Inkit kuorten kanssa, mutta täydellisen silauksen se saa valkoisten reunojen kanssa. Moonstone suojakuori sopii värimaailmansa puolesta lähes jokaiselle käyttäjälle.

Marmorimainen Moonstone suojakuori toimii hyvin valkoisten reunojen kanssa Marmorimainen Moonstone suojakuori toimii hyvin valkoisten reunojen kanssa

Ripaus eksotiikkaa ja värejä

Jos rakastat värejä ja haluat tehdä puhelimestasi hieman eksoottisemman, suosittelemme valitsemaan lahjakkaan uusiseelantilaisen designerin, Catherine Marionin, suunnittelemat Happy Hummingbirds, Fantails in the Wind tai Curious Kingfisher suojakuoret. Happy Humminbirds suojakuoren vahvat värit ja söpöt kolibrit tarjoavat huumaavan värimaailman puhelimen pintaan. Ei siis ihme, että kuoret ovat nousseet korkealle listauksessa.

Happy Hummingbirds ja Fantails In The Wind kuoret ovat täynnä värejä Happy Hummingbirds ja Fantails In The Wind kuoret ovat täynnä värejä

Fantails In The Wind ja Curious Kingfisher kuoret henkivät samanlaista piirtotyyliä ja asettelua. Toisen violetteja ja keltaisia värisävyjä voi bongata kesäisestä auringonlaskusta, ja toisen linnut saavat katseen kohdistumaan taivaanrantaan odottamaan keväisten muuttolintujen saapumista. Taidokkaasti piirretyistä kuvioista on hauska bongailla, kuinka tarkkoja yksityiskohtia kuorista löytyy.

Värikäs Cruious Kingfisher kuori on täynnä pieniä yksityiskohtia Värikäs Cruious Kingfisher kuori on täynnä pieniä yksityiskohtia

Kevään top 10 Inkit puhelimen kuoret:

  1.  Black Balls
  2.  Yellow Balls
  3.  BW Roses
  4.  Happy Hummingbirds
  5.  Peachy Balls
  6.  Jungle Bears
  7.  Spirit Animals
  8.  Moonstone
  9.  Fantails In The Wind
  10.  Curious Kingfisher

Nämä saattaisivat kiinnostaa sinua:

Yli 120 erilaista Inkit kuorta yli 60  puhelimelle

Inkit Top 10, syksy 2019

Uutuus: Inkit Card Pocket korttitasku