Blogi

Mobiilitukun blogi kertoo kaikesta mikä liittyy mobiililaitteiden alaan, niiden suojaamiseen ja myös yrittäjyyteen.

UUTUUS: Inkit Card Pocket Korttitasku

Tärkeimpien korttien kuljettaminen yhdessä puhelimen kanssa yleistyy jatkuvasti, eikä ihme, suojaavathan monet puhelimensa korttipaikoilla varustetuilla kannellisilla suojakoteloilla. Näin on mahdollista luopua erillisestä lompakosta ja säästää tilaa taskuista. Kaikki eivät kuitenkaan tykkää kannellisista suojakoteloista, joten Inkit Card Pocket tuo korttitaskut myös muille käyttäjille!

Pidä puhelin ohuena ja kuljeta kortit mukana

Inkit Card Pocket korttitaskun voi kiinnittää joko suoraan puhelimeen tai sitten suojakuoren päälle. Näin on mahdollista pitää puhelin ohuena ja kuljettaa jopa 3-4 korttia mukana. Saatkin korvattua kannellisen lompakko suojakotelon kätevästi ja kompaktisti.

Inkit Card Pocket korttitaskuun mahtuu 3-4 korttia sekä rahaa

Kiinnitä ja irrota useita kertoja

Aina korttitaskulle ei ole käyttöä tai sitten se pitäisi siirtää uuteen puhelimeen tai suojakuoreen. Inkit Card Pocket korttitaskun patentoitu kiinnityspinta on uudelleenkäytettävä: Voit irrottaa ja kiinnittää sen useita kertoja ilman, että kiinnityspinnan teho heikkenee, tai että siitä jäisi liimajälkiä puhelimeen tai kuoreen. Korttitasku istuu tasaiselle pinnalle jämäkästi ja se voidaan asettaa itselle mieluisaan kohtaan.

Persoonalliset Inkit designit

Inkit suojakuoria on olemassa reilusti yli 100 erilaista kuviota aina värikkäistä eläimistä mustavalkoisiin graafisiin muotoihin. Nyt näitä kuvioita löytyy myös Inkit Card Pocket korttitaskuista, joten saat varmasti omaa silmääsi miellyttävän korttitaskun puhelimeesi.

Vinkki: Saat kaikista yhtenäisimmän kokonaisuuden, kun yhdistät samanlaisen Inkit suojakuoren sekä Inkit Card Pocket korttitaskun. Näin kokonaisuus näyttää lähes saumattomalta. Myös erilaisia designeja yhdistelemällä on mahdollista aikaansaada villejä yhdistelmiä. Vain mielikuvitus on rajana!

Puhelimen suojakuoret luovat parhaan kokonaisuuden yhdessä Inkit korttitaskun kanssa Inkit Card Pocket korttitaskut ja Inkit suojakuoret sopivat täydellisesti yhteen

Tyylikäs viimeistely kaikkiin puhelimiin

Vegaanisesta nahasta valmistettu Inkit Card Pocket korttitasku tuntuu ja näyttää hyvältä. Upeiden designien lisäksi tyylikkään ulkonäön viimeistelee korttitaskun linjakas muotoilu sekä kaunis reunan tikkaus. Korttitasku on leveydeltään 6,4cm leveä ja korkeudeltaan 8,0cm korkea, joten se sopii moitteettomasti kaikkiin uusiin puhelimiin.

Löydä oma Inkit Card Pocket korttitasku

Tutustu Inkit Style suojakuoreen