Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple Watch 7-9 (45mm) TPU Suojakuori, Kirkas
  • Apple Watch 7-9 (45mm) TPU Suojakuori, Kirkas
  • Apple Watch 7-9 (45mm) TPU Suojakuori, Kirkas Apple Watch 7-9 (45mm) TPU Suojakuori, Kirkas

Apple Watch 7-9 (45mm) TPU Suojakuori, Kirkas

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ke 4 loka - pe 6 loka

Kirkas TPU suojakuori on erinomainen tapa suojata Apple Watch Series 7 älykellosi kauttaaltaan iskuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Helposti kellotaulun päälle asetettavan suojakuoren tyylikkään ulkomuodon viimeistelee kuoren upeat reunukset, jotka tuovat täysin uuden ilmeen älykelloosi. Pian huomaatkin kellosi olevan huomion keskipisteenä!

Tehokas suoja kellon ympärille

TPU suojakuori asetetaan älykellon kellotaulun päälle, jolloin se on tehokkaasti suojattuna. TPU suojakuoressa suojaus tulee myös näytön päälle. Tällöin näytön klikkailu onnistuu vaivattomasti ohuen muovin lävitse. TPU suojakuori on varma tapa ehkäistä näytön naarmuuntuminen!

Käytä toimintoja kuten ennenkin

TPU suojakuoren kanssa älykellon näppäimet ja tunnistimet ovat käytössä kuten ennenkin. Ranteen puolelle painautuvan kuoren keskiosa on avonainen, jotta kellon anturit toimivat moitteettomasti. TPU suojakuoren vahvuutena on, että sen avulla älykellon ulkonäköä on mahdollista vaihtaa hetkessä toisenlaiseksi.

11,99€

TukkuClub hinta 11,39€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!