Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49mm Fashion Ranneke, Eri Väreissä
  • Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49mm Fashion Ranneke, Eri Väreissä Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49mm Fashion Ranneke, Eri Väreissä

Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49mm Fashion Ranneke, Eri Väreissä

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: pe 24 touko - ti 28 touko

Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49mm Fashion Rannekkeella saat tyylikkään ja muodikkaan ilmeen älykelloosi. Rannekkeessa on punottu kauniisti yhteen nahkaa ja metallipunosta. Fashion Rannekkeen kaunis muotoilu sopii moniin tyyleihin ja tuo kelloosi hieman eleganssia. Tämä ranneke täydentää tyyliäsi ja tekee kellostasi täydellisen lisän asuusi! Helppo asettaa paikoilleen Fashion ranneke on helppo asettaa paikoilleen, eikä sitä varten tarvita mitään työkaluja. Kun ranneke on asennettu paikoilleen, se myös pysyy siinä. Rannekkeen kokoa voi helposti säätää poistamalla paloja. Tyylikäs ranneke Fashion Ranneke yhdistelee tyylikkäästi kaunista metallipunosta ja nahkaa, sekä on miellyttävän tuntuinen rannetta vasten. Teet älykellostasi helposti tällä rannekkeella osan asuasi ja tyyliäsi. Fasion ranneke muuttaa kellosi korumaiseksi ja voit pitää älykelloasi huoletta myös juhlavissa tilaisuuksissa!
Väri:
Choose a väri

24,99€

TukkuClub hinta 23,74€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!