Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple Watch 38 / 40 / 41mm Loop Ranneke, Säädettävä, Eri Väreissä
  • Apple Watch 38 / 40 / 41mm Loop Ranneke, Säädettävä, Eri Väreissä Apple Watch 38 / 40 / 41mm Loop Ranneke, Säädettävä, Eri Väreissä

Apple Watch 38 / 40 / 41mm Loop Ranneke, Säädettävä, Eri Väreissä

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 17 kesä - ke 19 kesä

Apple Watch 38 / 40 / 41mm ;älykellon Loop ranneke painautuu miellyttävästi ja tukevasti rannetta vasten näyttäen samalla uskomattoman hyvältä. Loop rannekkeen muotoilu on tyylikästä casual-lookkia, joka sopii jokaiseen tilanteeseen aina tavallisesta arkipäivästä juhlavaan iltatilaisuuteen. Säädettävä ranneke takaa erinomaisen istuvuuden monenlaisiin ranteisiin. Säädettävä ranneke Tätä Loop ranneketta on mahdollista säätää omaan ranteeseen sopivaksi. Rannekkeessa oleva muovinen solki liikkuu portaattomasti ja rannekkeen koko voikin olla 10 - 19,5 cm. Näin rannekkeen saa säädettyä mukavan napakaksi omaan ranteeseen. Rannekkeen tulee olla kädessä hieman napakka, jotta kellon ominaisuudet toimivat parhaiten. Kestävät ja miellyttävät materiaalit Loop ranneke on valmistettu venyvästä punoitusta nylonlangasta. Ranneke kiinnittyy molemmista päistään kellotauluun, jonka jälkeen kello on helppo pujottaa ranteeseen. Loop ranneke on joustava ja sillä on hyvä venymiskyky, joten ranneketta ei tarvitse irrottaa kellon ottamiseksi pois ranteesta. Jos kaipaat helppokäyttöistä ja kevyttä ranneketta, on Loop ranneke erinomainen vaihtoehto!
Väri:
Choose a väri

19,99€

TukkuClub hinta 18,99€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!