Takaisin

Tuotekuvat

  • Apple iPhone 13 Pro Max / 14 Plus Panzer Full-Fit Silicate Panssarilasi, Kirkas
  • Apple iPhone 13 Pro Max / 14 Plus Panzer Full-Fit Silicate Panssarilasi, Kirkas
  • Apple iPhone 13 Pro Max / 14 Plus Panzer Full-Fit Silicate Panssarilasi, Kirkas Apple iPhone 13 Pro Max / 14 Plus Panzer Full-Fit Silicate Panssarilasi, Kirkas

Panzer

Apple iPhone 13 Pro Max / 14 Plus Panzer Full-Fit Silicate Panssarilasi, Kirkas

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: pe 26 heinä - ti 30 heinä

Erinomainen suojaavuus

Panzer Full-Fit Silicate on täydellinen näytönsuoja Apple iPhone 13 Pro Max / 14 Plus älypuhelimeesi. Panssarilasi on valmistettu aidosta silikaattilasista, jossa on safiirilaatuinen kaksoiskarkaisu, joka on 200 % vahvempi verrattuna tavalliseen Panzer Premium panssarilasiin, mikä takaa puhelimeesi äärimmäisen suojan.  Varmaa ja tunnettua Panzer laatua Panzer Full-Fit Silicate panssarilasi on 0,33 mm ohut ja lähes näkymätön. Pinnoitettu pinta kestää rasvaisia ​​sormenjälkiä ja tekee näytön helposti puhdistettavan. Tuotteessa on Anti-Shatter-kalvo, joka pitää rikkinäiset sirpaleet paikoillaan, jos näytönsuoja lävistää. Pakkauksen mukana on lisäksi takakameran linsseille muovikalvot antamaan lisäsuojaa. Nopea ja helppo kuplaton levitys – ei tarvita liimaa tai nesteitä.

25,49€

29,99€
TukkuClub hinta 24,22€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!