Sony näytöt ja varaosat

Valikoimamme Sonyn varaosilla onnistut taatusti korjaamaan upean puhelimesi! Olipa sitten akkusi hyytymään päin, tai näyttö kokenut kovia niin meiltä löytyy molempia. Tervetuloa kotimaiseen Mobiilitukkuun!.

Tuotteet

12 tuotetta

Sony varaosat helposti netistä

Loppuuko akusta virta kesken kiireisen työpäivän tai alkaako näyttö vedellä viimeisiään? Mikäli vastasit jompaan kumpaan kyllä, niin olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Valikoimastamme löytyy nyt suojatuotteiden lisäksi myös varaosia Sonyn puhelimille. Enää sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi puhelimen huollosta, vaan voit hoitaa koko operaation kätevästi vaikka omalta sohvalta käsin. Suorittamalla Sonyn puhelimen näytön tai akun vaihdon meidän varaosilla itse säästät ensinnäkin mallista riippuen jopa satoja euroja. Toisekseen säästät myös aikaa, kun puhelinta ei tarvitse lähetellä, odotella ja noutaa yhtään mistään. Viimeisimpänä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä säästät myös luontoa. Tässä tapauksessa rikkoontuneen korjaaminen on ekologisempaa kuin kokonaan uuden puhelimen hankkiminen. Voit siis samalla aloittaa säästämisen monella osa-alueella hankkimalla Sonyn varaosat Mobiilitukusta!

Puhelimen korjaus ei olekaan niin haastavaa

Operaatiota varten tarvitset vain Sonyn varaosat, työkalut, liimaa tai kaksipuolista teippiä, video-ohjeet sekä malttia toimiessasi pienten osien kanssa. Tilatessasi meiltä toimitamme kaikki tarvittavat työkalut varaosien mukana, jotta onnistut Sonyn puhelimen korjauksessa. Halutessasi voit hankkia kaveriksi myös esimerkiksi asennusmaton, pinsetit tai erillisen työkalusarjan, jotka ovat suureksi avuksi Sonyn puhelimen korjauksen aikana. Sivuillamme on myös erittäin kätevät video-ohjeet, joita noudattamalla ensikertalainenkin onnistuu taatusti Sonyn puhelimen varaosien vaihtamisessa. Sonyn varaosamme ovat oikeasti laadukkaita, sillä ne ovat joko alkuperäisiä tai vähintään alkuperäistä vastaavia. Varaosiimme sisältyy myös todella kattava 12 kuukauden valmistajan takuu.

Liity yli 300 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon

Me Mobiilitukku olemme yrityksenä täysin kotimainen ja operoimme tällä hetkellä Joensuun lähistöllä Lehmossa. Yrityksemme hengittää juurikin asiakkaita varten ja sitä kautta olemme toimintaamme lähteneet kehittämään. Pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen ostokokemuksen ja laadukkaimmat Sony varaosa tuotteet. Tilatessasi Sonyn varaosia tai mitä tahansa muita tuotteita yli 15 eurolla saat toimituksen täysin ilmaiseksi suoraan kotiovellesi. Myös iloinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua vaikka sitten hieman kiperimmissäkin tilanteissa. Nyt onkin mahdollisuutesi liittyä iloiseen joukkoomme hankkimalla erinomaiset tuotteet verkkokaupastamme!