Samsung näytöt ja varaosat

Nyt löydät Mobiilitukusta varaosat uusimpiin Samsung puhelimiin. Valikoimastamme löytyvät näytöt sekä akut, jotka voit vaihtaa aivan itse.. Tilauksen teet nopeasti ja helposti vaikka suoraan kotisohvaltasi keskellä yötä.

Tuotteet

57 tuotetta

Samsung puhelimien näytöt ja akut Mobiilitukusta

Vaikka Samsung puhelimesi näyttö tai akku tulisi tiensä päähän ei se tarkoita, että koko puhelin pitäisi vaihtaa uuteen. Voit tarvittaessa vaihtaa Samsung puhelimen osat aivan itse tilaamalla ne suoraan kotiisi verkkokaupastamme. Jokaiseen tilaukseen tarjoamme ilmaisen kirjetoimituksen, joka tuo paketin sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Vaihtamalla rikkoutuneet osat uusiin sen sijaan, että ostaisit kokonaan uuden puhelimen, toimit vastuullisesti sekä ekologisesti. Säästät aikaa ja rahaa sekä saat puhtaan omatunnon, etkä kuormita turhaan luontoa. 

Näytön vaihto on yksinkertaista ja helppoa

Näytön vaihto on usein yksinkertaisempaa, kuin mitä luulisi. Vaikka et olisi koskaan tehnyt mitään vastaavaa, nyt onnistut siinä varmasti. Kaikki tarvittavat työkalut saat tilaamasi Samsung näytön tai akun mukana. Klikkaat vain ostovaiheessa mukaan vielä liiman tai teipin, jos sellaista ei satu kotoa löytymään valmiina ja koko paketti on kasassa. 

Tilaamasi tuotteen sivuilta löydät juuri sinun Samsung puhelimellesi tehdyn videohjeen ja seuraamalla näitä ohjeita huolellisesti ja rauhallisesti toimien, et voi epäonnistua. Jopa ensikertalainen osaa vaihtaa näytön tai akun aivan itse Samsun puhelimeensa. Ehkä innostutkin niin, että jatkossa vaihdat myös ystävien ja tuttavien mahdollisesti rikkoutuneiden puhelimien osat. Kovasti innostuneita asiakkaita varten kaupastamme löytyvät myös erilliset antistaattiset silikooniset asennusmatot sekä magneettiset ruuvimatot. Näillä tuotteilla varmistat etteivät pienet ruuvit pääse katoamaan asennuksen aikana, eikä asennus mene kadonneiden ruuvien takia pieleen. 

Jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta

Mobiilitukulla on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta, mikä kertoo siitä, että meiltä tilaamasi tuotteet ovat laadukkaita. Asiakaspalvelumme on erittäin ammattitaitoista ja auttaa sinua aina tarvittaessa. Tilaamillasi Samsung puhelimen varaosilla, esimerkiksi näytöillä on 12 kk kattava takuu ja ne ovat aina alkuperäisiä tai vastaavat alkuperäisiä. Muistathan aina kokeilla näytön toimivuuden ennen liimaamista paikoilleen. Näin voimme olla varmoja, että olet saanut varmasti toimivan tuotteen, eikä siitä jää epäselvyyksiä. 

Tilaa uusi näyttö Samsung puhelimeesi Mobiilitukusta ja saat kattavan tuotetakuun lisäksi mahtavan asiakaspalvelun, josta saat apua kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Tervetuloa ostoksille 24h vuorokaudessa!