Nokia näytöt ja varaosat

Nokian varaosat ovat saapuneet! Mobiilitukusta löydät nyt uusimpien Nokia puhelinten varaosat esimerkiksi näytöt. Tilauksen voit tehdä vaikka yöllä sillä verkkokauppamme on aina avoinna.. Samalla olet osana kestävämpää kehitystä.

Tuotteet

24 tuotetta

Nokian varaosat nyt Mobiilitukusta! 

Mobiilitukusta löydät nyt Nokia puhelimien varaosat. Esimerkiksi näytöt ovat nyt tilattavissa kaikkiin uusimpiin Nokian malleihin. Näyttö on herkin osa puhelimesta menemään rikki. Vaikka olisit suojannut sen kuinka hyvin panssarilasilla ja suojakuorella, voi silti puhelimen tippuessa maahan kulma olla väärä ja lasi rikkoutua. Enää näytön rikkoutuminen ei kuitenkaan tarkoita satojen eurojen menetystä tai pahimmillaan kokonaan uuden Nokian puhelimen ostamista. Nyt saat Mobiilitukusta nopeasti ja helposti suoraan kotiisi uuden näytön ja voit asentaa sen aivan itse. Paketin mukana saat tarvittavat työkalut ja kaupastamme löydät lisäksi teipin tai liiman, jolla kiinnittää Nokia puhelimen näyttö. Kaikki on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi aina mallikohtaisia ohjevideoita myöten. Mitään ei tarvitse lähteä erikseen ostamaan tai etsimään. Saat kaiken valmiina pakettina suoraan kotiin 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tyytyväiset asiakkaat

Mobiilitukulla on jo yli 200 000 tyytyväistä asiakasta, sillä tuotteemme ovat laadukkaita ja asiakaspalvelumme mitä parhainta. Jos emme jotain tiedä, etsimme vastauksen ja autamme sinua aina parhaan kykymme mukaan. Et koskaan jää kysymystesi kanssa yksin. Meihin voit ottaa yhteyttä aina sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Oli se sitten puhelimitse tai chatissa. Tilaamasi tuotteet voit myös tarvittaessa noutaa suoraan varastoltamme Joensuusta, jolloin saat uuden Nokian näytön sekä työkalut heti matkaasi. 

Pidempi käyttöikä puhelimelle

Vaihtamalla rikkoutuneen Nokia puhelimen näytön tilalle uuden, saat myös samalla kalliille puhelimellesi lisää käyttöikää ja tuet Suomalaista yritystä tilaamalla uuden osan Mobiilitukusta. Tuotteemme ovat laadukkaita ja sisältävät 12 kk valmistajan takuun. Näytöt ovat alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia. Säästät rahaa sekä aikaa ja samalla säästät tietenkin myös luontoa. Näin muuten ehjää Nokia puhelinta ei tarvitse hävittää mihinkään. Silloin ei myöskään uutta puhelinta tarvitse valmistaa tilalle. Onneksi olkoon! Olet toiminut vastuullisesti sekä ekologisesti ja olet osaltasi mukana kestävämpää kehitystä. 

Tilaa Nokia puhelinten varaosat nyt Mobiilitukusta. Muista klikata mukaan myös uusi panssarilasi suojaamaan näyttöä. Tervetuloa ostoksille! Olemme auki 24h vuorokaudessa missä vain milloinkin olet.