Huawei näytöt ja varaosat

Mobiilitukusta löydät nyt Huawei puhelimien varaosat. Saatavilla ovat useimpien Huawei mallien näytöt sekä takaosat.. Ohjevideon avulla voit helposti vaihtaa uuden näytön tai puhelimen takaosan itse.

Tuotteet

54 tuotetta

Tilaa Huawei varaosat nopeasti Mobiilitukusta

Puhelin on varmasti laite, jota moni käyttää eniten päivän aikana, jolloin se myös kuluu eniten. Vaikka olisit suojannut tämän tärkeän laitteen kuinka hyvin tahansa voi vahinkoja silti sattua. Nyt saat Mobiilitukusta myös Huawei puhelimien varaosia. Kaupasta saatavat Huawei puhelinten näytöt voit asentaa itse nopeasti ja helposti. Klikkaat vain ostoskoriin oikean Huawei mallin näytön ja tarvittaessa mukaan liiman tai teipin ja paketti toimitetaan sinulle ilmaisena kirjetoimituksena 1-3 päivän kuluessa tilauksesta. Tilaamalla Mobiilitukusta Huawei puhelimiin varaosat säästät aikaa, rahaa sekä luontoa. Vaihtamalla puhelimen rikkoutuneen näytön itse, saat puhelimeen lisää käyttöikää. Jos laite toimii muuten moitteetta, ei ole järkevää heittää sitä roskiin ja ostaa uutta. Tekemällä vaihtotyön itse, et joudu tilanteeseen, jossa uusi näyttö maksaisi melkein saman verran kuin uusi puhelin. Näin voit säästää parhaimmillaan satoja euroja. 

12 kk takuu

Mobiilitukun Huawei puhelimien näytöt ovat laadukkaita. Ne ovat joko alkuperäisiä tai alkuperäisiä vastaavia ja niillä on 12 kk valmistajan takuu. Takuuehtojemme mukaisesti näyttö tulee liittää puhelimeen ja testata ennen liimausta. Näin voit olla varma, että olet saanut laadukkaan ja priiman tuotteen. Jos näyttö jäisi jostain syystä asentamatta tai sille ei olisikaan enää tarvetta, on tuotteilla 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tämä tietenkin myös täysin ilmaisena asiakaspalautuksena. 

Näyttöjen lisäksi saatavilla myös akkuja ja takakansia

Kaupastamme löydät myös Huawei puhelimien näyttöjen lisäksi akkuja sekä takakansia. Tilauksen mukana saat aina kaikki tarvittavat työkalut ja tuotteen sivuilta löydät kattavat ohjeet videon muodossa, kuinka osien vaihto suoritetaan. Muistathan aina katsoa juuri oikean puhelinmallin ohjeet ja olla rauhallinen ja huolellinen ja toimia ohjeiden mukaan. Jos haluat olla varma, että kaikki tarvittavat pienet ruuvit säilyvät tallessa asennuksen ajan voit tilata meiltä myös erillisin asennusmaton tai magneettisen ruuvimaton. Näin varmistat että, kaikki pienet osat pysyvät tallessa ja Huawein varaosien asennus onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Tilauksen voit tehdä helposti vaikka omalta kotisohvalta. Tervetuloa Mobiilitukkuun ostoksille!