Takaisin

Tuotekuvat

  • Xiaomi 13 5G Hydrogel Suojakalvo, Kirkas
  • Xiaomi 13 5G Hydrogel Suojakalvo, Kirkas Xiaomi 13 5G Hydrogel Suojakalvo, Kirkas

Mobbit

Xiaomi 13 5G Hydrogel Suojakalvo, Kirkas

Arvostelut

0/5 tähteä

Saatavilla heti

Normaali toimitus: ma 2 loka - ke 4 loka

Xiaomi 13 5G puhelimen Hydrogel suojakalvot suojaavat puhelimesi näyttöä tehokkaasti naarmuilta ja kolhuilta. Hydrogel suojakalvo on valmistettu joustavasta materiaalista, joten se istuu puhelimen päälle huomattavasti paremmin kuin perinteinen suojakalvo. Hydrogel kalvon kanssa näytön tuntuma säilyy samanlaisena.

Enemmän kuin tavallinen suojakalvo

Hydrogel suojakalvot suojaavat puhelimen näyttöä huomattavasti tavallisia suojakalvoja tehokkaammin iskuilta ja naarmuilta. Se istuu puhelimen kaartuvien reunojen päälle erinomaisesti ja sulavasti. Hydrogel kalvot ovat super ohuita ja huomaamattomia, joten et edes huomaa kalvon paikallaanoloa.

Kattaa koko näytön tehokkaasti

Hydrogel suojakalvo on tehty kattamaan puhelimen näyttö kokonaan, myös sen kaarevat reunat. Staattisen kiinnityksen ansiosta kalvo kiinnittyy paikoilleen tukevasti eikä näyttöön jää irrottaessa mitään liimajälkiä. Erinomainen tapa suojata kaarevareunaisella näytöllä varustettu puhelin!

PS. Päivitä uudet kuoret puhelimeen! Katso kaikki sopivat kuoret tästä!

4,50€

14,99€
TukkuClub hinta 4,27€

Meidän lupauksemme

  • Ilmainen & nopea toimitus yli 25€ tilauksiin
  • Monipuoliset ja turvalliset maksutavat
  • 30 vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

TukkuClubilaisena saat parhaat edut!

Liity ja sinusta tulee TukkuClubilainen. Saat heti vähintään -5% alen normaalihintaisista tuotteista ja muita huikeita etuja!