Galaxy Tab A 9.7" Suojakotelot

Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin suojakotelot suojaavat tabletin joka puolelta ja toimii samalla näppäränä katselutelineenä. Aseta Samsung Galaxy Tab A 9.7” tablet kiinni tablet suojakotelon takaosaan ja käännä näytön sulkeva kansiläppä suojaamaan tabisi näyttöä. Voit taittaa kotelon moneen eri asentoon kansiläpän taitosten avulla. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab A 9.7” Tabletin Suojakotelot

    Samsung Galaxy Tab A 9.7” on erinomainen viihdyttäjä ja seuralainen koko perheelle verkkosivujen selaamiseen, videoiden katsomiseen, sähköpostien kirjoittamiseen, pelien pelaamiseen ja lukemiseen. Samsung Galaxy Tab A 9.7” ansiosta laite pysyy pienessäkin kädessä ja Kids Mode -toiminto takaa, että perheen pienimpien ulottuvilla on vain heille sopivat puuhat ja sisällöt. Samsung Galaxy Tab A 9.7” on ulkoisilta mitoiltaan 242,5 x 166,8 x 7,5 mm kokoinen ja 450 g painoinen, minkä lisäksi siinä on tarpeeksi suorituskykyä vaativimmallekin käyttäjälle. Nopeat tietoliikenneyhteydet, mukavan kokoinen sisäinen muisti sekä hyvät kamerat takaavat, että viihdyt laitteen parissa pitkät tovit.

    Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin suojakotelot lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin suojakotelot ovat oiva tapa pidentää laitteen käyttöikää, sillä ne suojaavat tabia rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin suojakotelot toimivat kuten kansio: tabletti asetetaan paikoilleen ja kansiläppä taittuu sen näytön päälle, mikä on helppo kääntää auki käytettäessä tabin näyttöä. Samsung Galaxy Tab A 9.7” kiinnitetään tyypillisesti tabletin suojakotelon kovamuovisten reunuksien väliin tai pehmeään tpu geeliseen kehikkoon. Tabletin suojakotelot suojaavat Samsung Galaxy Tab A 9.7” joka puolelta: edestä, takaa, sivuilta, ylhäältä ja alhaalta. Samsung Galaxy Tab A 9.7” on hyvä suojata joka puolelta, koska tällöin sen iskunkestävyys paranee huomattavasti, eikä uutta tablettia tai näyttöä tarvitse pienimpien, tai vähän suurempienkaan, kolhujen jälkeen olla vaihtamassa. Näyttö on Samsung Galaxy Tab A 9.7” tabletin herkin kohta, joten tabletin suojakotelo antaa sille hyv&aum

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä