Galaxy Tab 4 8.0" Autoilutarvikkeet

Samsung Galaxy Tab 4 8.0” autoilutarvikkeet helpottavat tabletin käyttöä etenkin ajettaessa autoa, sillä voit puhua esimerkiksi handsfreehen, pitää navigaattoriasi tabletin autotelineessä ja ladata laitettasi autossa olevasta pistokkeesta. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” autoilutarvikkeet paitsi helpottavat autoiltaessa, myös lisäävät turvallisuutta merkittävästi, koska voit pitää molemmat kädet ratissa. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab 4 8.0” Autoilutarvikkeet

    Samsung Galaxy Tab 4 8.0” on Android pohjainen taulutietokone, joka on julkaistu vuonna 2014. Huippusuositun käyttöjärjestelmän ansiosta laitteeseen saa ladattua huomattavan suuren määrän erilaisia sovelluksia. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” on 1280 x 800 resoluutiolla varustettu pienikokoinen tablet (210 x 124 x 8,0 mm; 318g), jossa on reilun 3 megapikselin takakamera ja 1,3 megapikselin etukamera. Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletissa on 16 gb sisäistä muistia, jota voidaan kasvattaa suuremmaksi erillisellä muistikortilla. Laitteen ulkomuoto ja design noudattaa vahvasti valmistajan klassisen tyylikästä linjaa, jossa jokaisen napin ja liitännän paikka on suunniteltu huolellisesti.

    Samsung Galaxy Tab 4 8.0” autoilutarvikkeet helpottavat tabletin käyttöä autoiltaessa. Jotta voisit ottaa maksimaalisen hyödyn irti Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletistasi, niin tarvitset sen kanssa monenlaisia autoilutarvikkeita esim. autotelineen, autolaturin ja handsfree kuulokkeen. Autoilutarvikkeet ovat yksinkertaisia laitteita, jotka helpottavat arkea. Autoteline on jokaisen autoilijan perus autoilutarvike, jolla kiinnität Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletin näppärästi auton tuulilasiin, ilmastointiritilään tai kojelautaan. Autoilutarvikkeista autoteline on helppo kiinnittää mihin tahansa autoon ja Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletin asettaminen paikoilleen on myös helppoa. Autotelineet sopivat Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tablettiin ja niitä on saatavana monen tummissa sävyissä, kuten mustana. Joidenkin autotelineiden avulla saat kiinnitettyä Samsung Galaxy Tab 4 8.0” tabletin takapenkkiläisten iloksi esimerkiksi niskatyynyihin.

    Samsung Galaxy Tab 4 8.0” autolaturi on jokaisen autoilijan tärkein autoilutarvike, sillä sen avulla lataat tablettisi akun täyteen ajomatkan aikana. Auton pistokkeeseen eli tupakansytyttimeen, laitettavat laturit ovat näppärä autoilutarvike, koska ne sopivat kaikkiin autoihin. Valitse itsellesi johdollinen laturi tai pelkkä latauspist

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä