Galaxy Tab 4 10.1" Muut tarvikkeet

Samsung Galaxy Tab 4 10.1” muut tarvikkeet sisältävät käyttöä helpottavia tarvikkeita, kuten esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, tukijalkoja, vesitiiviitä suojapusseja, vyökoteloita, latausavaimenperiä ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Muut tarvikkeet vievät Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tablettisi käytön täysin uusiin sfääreihin ja löydät laitteeseesi uusia käyttötarpeita. Löydä itsellesi sopivat tarvikkeet! Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab 4 10.1” Muut Tarvikkeet

    Nauti Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tabletin kätevistä toiminnoista, joista on huvia ja hyötyä. Kaikki on pakattu tyylikkään klassiseen ulkokuoreen, joka on kooltaan 243,4 x 176,4 x 8 mm ja painoltaan 487g. Nauti kristallinkirkkaasta Samsung Galaxy Tab 4 10,1" WXGA -näytöstä, jonka tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä. Multi Window -toiminto ja tehokas 1,2 GHz Quad Core -prosessori antavat mahdollisuuden käyttää kahta ikkunaa vierekkäin. Samsung Galaxy Tab 4 10,1” tabletti toimii Android käyttöjärjestelmällä, jota pyörittää Qualcomm Snapdragon 400 prosessori. Laitteessa on sekä etu-, että takakamera, joilla voi kuvata sosiaaliseen mediaan.

    Samsung Galaxy Tab 4 10.1” muut tarvikkeet sisältävät tabletin käyttöä helpottavia tuotteita. Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tablettiin on olemassa monenlaisia muita tarvikkeita, esimerkiksi kosketusnäyttökyniä, latausavaimenperiä, vyökoteloita, vesitiiviitä suojapusseja, tukijalkoja ja kuvaamista helpottavia linssisettejä. Samsung Galaxy Tab 4 10.1” kosketusnäyttökynä helpottaa pieniin näppäimiin osumista kosketusnäytöllä. Kosketusnäyttökynissä on useimmiten myös tavallinen kuulakärkikynä, jolloin sitä voi käyttää sekä Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tabletin kanssa, että perinteisen paperin kanssa. Samsung Galaxy Tab 4 10.1” latausavaimenperä sisältää lyhyen latauspiuhan, joka kulkee mukana mihin tahansa avainten mukana. Latausavaimenperä takaa, että sinulla on latauskaapeli aina mukanasi. Ulkoilijalle ja vesillä liikkujalle vesitiivis suojapussi on lähes välttämätön varuste, jotta Samsung Galaxy Tab 4 10.1” ei kastuisi. Voit kiinnittää vesitiiviin suojapussin kaulaan, josta Samsung Galaxy Tab 4 10.1” näytön näppäily onnistuu vaivattomasti kosketusta tunnistavan ikkunan läpi. Jos tykkäät katsella elokuvia tai YouTube pätkiä S

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä