Galaxy Tab 4 10.1"

Samsung Galaxy Tab 4 10.1” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy Tab 4 10.1"

Lue lisää

Samsung Galaxy Tab 4 10.1” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Nauti Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tabletin kätevistä toiminnoista, joista on huvia ja hyötyä. Kaikki on pakattu tyylikkään klassiseen ulkokuoreen, joka on kooltaan 243,4 x 176,4 x 8 mm ja painoltaan 487g. Nauti kristallinkirkkaasta Samsung Galaxy Tab 4 10,1" WXGA -näytöstä, jonka tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä. Multi Window -toiminto ja tehokas 1,2 GHz Quad Core -prosessori antavat mahdollisuuden käyttää kahta ikkunaa vierekkäin. Samsung Galaxy Tab 4 10,1” tabletti toimii Android käyttöjärjestelmällä, jota pyörittää Qualcomm Snapdragon 400 prosessori. Laitteessa on sekä etu-, että takakamera, joilla voi kuvata sosiaaliseen mediaan.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab 4 10.1” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab 4 10.1” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Tab 4 10.1” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Tab 4 10.1” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Tab 4 10.1” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös l

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä