Galaxy Tab 3 10.1" Kaiuttimet

Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletin kaveriksi sopii erinomaisesti langaton bluetooth kaiutin, joka takaa että voit nauttia musiikista yhdessä kavereiden kanssa missä tahansa. Ota mukaasi Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletti sekä langaton bluetooth kaiutin ja voit pistää bileet pystyyn esimerkiksi mökille, veneeseen, piknikille tai rannalle. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Kaiuttimet

    Samsung Galaxy Tab 3 10.1 on Android käyttöjärjestelmällä varustettu 10,1” näytöllä varustettu tablet, joka on julkaistu kesällä vuonna 2013. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletissa on kaksi kameraa ja sen näyttö on 1280 x 800 pikseliä, mikä tekee siitä oivan laitteen pelaamiseen ja elokuvien katsomiseen. Samsung Galaxy Tab 3 10.1 lisätarvikkeet täydentävät 243,1 x 176,1 x 7,95 mm kokoisen tabletin käyttömukavuutta eivätkä ne juurikaan lisää 510 grammaa painavan laitteen painoa. Tabletti on erinomainen kaveri mukaan esimerkiksi matkalle, töihin tai ihan vain kotisohvalle, jossa on mukava selata nettiä ja katsella videoita Netflixistä.

    Samsung Galaxy Tab 3 10.1” langaton bluetooth kaiutin takaa, että saat nauttia musiikista kavereiden kanssa missä tahansa. Langaton bluetooth kaiutin on erittäin kätevä äänentoistolaite jokaiselle Samsung Galaxy Tab 3 10.1” omistajalle. Ota Samsung Galaxy Tab 3 10.1” yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin mukaan mökille, veneelle, rannalle, piknikille, matkalle tai mihin tahansa, missä haluat nauttia musiikin suloisista rytmeistä ja bilettää hyvän äänenlaadun saattelemana. Äänenlaatu langattomissa bluetooth kaiuttimissa on hyvä, ellei jopa erinomainen ja ne on helppo yhdistää Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tablettiin ilman johtoja. Langattomat bluetooth kaiuttimet ovat aina valmiina toistamaan sävelmiä Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletistasi. Langaton bluetooth kaiutin toimii sisäänrakennetulla akulla ja sen toiminta-aika vaihtelee muutamista tunneista pariin kymmeneen tuntiin, joten musiikki kuluu pitkään Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletista. Langattoman bluetooth kaiuttimen lataus onnistuu samalla kun kuuntelee musiikkia, minkä ansiosta voit kuunnella musiikkia koko ajan virtapisteen ollessa lähettyvillä. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletin kanssa yhteensopiva langaton bluetooth kaiutin toimitetaan tyypillisesti myös 3,5mm aux piu

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä