Galaxy Tab 3 10.1" Johdot, Kaapelit ja Laturit

Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapelin avulla lataat ja synkronoit tablettisi kätevästi. Toisessa päässä kaapelia on Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletin kanssa yhteensopiva liitinpää ja toisessa ns. normaaliin usb-liittimeen sopiva liitinpää, joten sen voi kiinnittää tietokoneeseen tai verkkolaturiin. Saatavilla on 1-3 metrin mittaisia kaapeleita. Toimitamme tilaukset 1-2 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Johdot, Kaapelit ja Laturit

    Samsung Galaxy Tab 3 10.1 on Android käyttöjärjestelmällä varustettu 10,1” näytöllä varustettu tablet, joka on julkaistu kesällä vuonna 2013. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletissa on kaksi kameraa ja sen näyttö on 1280 x 800 pikseliä, mikä tekee siitä oivan laitteen pelaamiseen ja elokuvien katsomiseen. Samsung Galaxy Tab 3 10.1 lisätarvikkeet täydentävät 243,1 x 176,1 x 7,95 mm kokoisen tabletin käyttömukavuutta eivätkä ne juurikaan lisää 510 grammaa painavan laitteen painoa. Tabletti on erinomainen kaveri mukaan esimerkiksi matkalle, töihin tai ihan vain kotisohvalle, jossa on mukava selata nettiä ja katsella videoita Netflixistä.

    Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapelit mahdollistavat tablettisi lataamisen ja synkronoinnin. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapelit on tehty kahta tehtävää varten: laitteen lataamista ja synkronointia langallisesti esimerkiksi tietokoneen kanssa. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapeleissa on kaikissa Samsung Galaxy Tab 3 10.1” yhteensopiva Micro-USB liitin, jonka voit liittää tablettisi ja toisen pään usb-liittimen voit liittää tavalliseen usb-porttiin, joita on esimerkiksi tietokoneissa ja verkkolatureissa. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapeleita ei ole koskaan liikaa, sillä yleensä ne tuppaavat unohtumaan erilaisiin paikkoihin. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan yhdestä kolmeen metriä ja niissä on olemassa erilaisia pintamateriaaleja ja värejä. Lyhimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan vain muutaman kymmenen senttiä, kun pisimmät Micro-USB kaapelit ovat pituudeltaan kolme metriä. Kestävimmät Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapelit on pinnoitettu kangaspinnoitteella, mikä kestää erinomaisesti taittelua ja kulutusta. Muovipinnoitteiset Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Micro-USB kaapelit ovat hyviä perus kaapeleita ja toimivat moitteettomasti. Samsung Galaxy Tab 3 10.

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä