Galaxy Tab 3 10.1"

Samsung Galaxy Tab 3 10.1” kuoret suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Galaxy Tab 3 10.1"

Lue lisää

Samsung Galaxy Tab 3 10.1” Tabletin Suojakotelot ja -Kuoret

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 on Android käyttöjärjestelmällä varustettu 10,1” näytöllä varustettu tablet, joka on julkaistu kesällä vuonna 2013. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletissa on kaksi kameraa ja sen näyttö on 1280 x 800 pikseliä, mikä tekee siitä oivan laitteen pelaamiseen ja elokuvien katsomiseen. Samsung Galaxy Tab 3 10.1 lisätarvikkeet täydentävät 243,1 x 176,1 x 7,95 mm kokoisen tabletin käyttömukavuutta eivätkä ne juurikaan lisää 510 grammaa painavan laitteen painoa. Tabletti on erinomainen kaveri mukaan esimerkiksi matkalle, töihin tai ihan vain kotisohvalle, jossa on mukava selata nettiä ja katsella videoita Netflixistä.

Samsung Galaxy Tab 3 10.1” kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Samsung Galaxy Tab 3 10.1” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Samsung Galaxy Tab 3 10.1” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lis

Hyödynnä alekoodi

Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

Lunasta koodi

Arvostele meidät

Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

Arvostele!

Kysymyksiä?

Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

Ota yhteyttä