Tab 3 A7-10F 7"

Lenovo Tab3 A7-10F 7” kotelot suojaavat arvokkaan tabletin joka puolelta, joten ne lisäävät laitteesi käyttöikää merkittävästi. Valitse joka puolelta suojaavat tabletin suojakotelot, tai pelkästään taustan ja reunukset suojaavat kuoret. Nämä yhdessä näytön suojalasin kanssa pelastavat Lenovo Tab3 A7-10F 7” tabletin rikkoontumiselta. Toimitamme tilaukset 1-3 arkipäivän sisällä - 0€ toimituskulut!

Tab 3 A7-10F 7"

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab3 A7-10F 7” Tabletin Suojakotelot ja - Kuoret

    Lenovo Tab3 A7-10F 7”  kuoret lisäävät tyylikkyyttä tähän Android käyttöjärjestelmää hyödyntävään tablettiin. Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuoret ovat edullinen ja helppo tapa pidentää tabletin käyttöikää, sillä ne suojaavat sitä rikkoontumiselta. Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuoret asetetaan tabletin oman rungon päälle, eivätkä kuoret siis korvaa tabletin alkuperäisiä kuoria. Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuoret on helppo asettaa paikoilleen ja vaihtaa, jolloin ne suojaavat tablettia kaikilta sivuilta sekä takaa. Kuoria on erilaisia, mutta pääsääntöisesti kuoret pitävät Lenovo Tab3 A7-10F 7” tabletin ohuena ja slimminä, eikä laitteesta tule liian paksu tai muuten huonon muotoinen. Kuoret parantavat Lenovo Tab3 A7-10F 7” tabin iskunkestävyyttä merkittävästi, etenkin jos niitä käytetään yhdessä näyttöä suojaavan näytön suojalasin kanssa, koska tällöin laite kestää arjen pienemmät, ja vähän suuremmatkin, kolhut ilman että laitetta tai näyttöä tarvitsisi vaihtaa. Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuoret suojaavat laitetta kolhujen ja iskujen lisäksi myös likaantumiselta ja naarmuuntumiselta.

    Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuoria on olemassa erilaisia: toiset on tehty eri materiaaleista, toiset ovat super ohuita, toiset paksumpia, toiset kuviollisia ja toiset värikkäitä. Tyypillisimmin Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuoret on tehty kovamuovista, tpu geelistä, silikonista tai erilaisista nahkaseoksista. Suojakotelomalliset Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuoret sisältävät kehikon, johon laite kiinnitetään, sekä näyttöä suojaavan kansiläpän. Kansiläppä voidaan kääntää Lenovo Tab3 A7-10F 7” laitteen taakse tai katselutelineeksi laitteen alle. Monissa Lenovo Tab3 A7-10F 7” kuorten kansiläpissä on näytön sulkeva ominaisuus, ku

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä