Tab 7 Essential

Lenovo Tab 7 Essential kotelolla suojaat laitteesi iskuja, kolhuja ja pudotuksia vastaan. Lenovo Tab 7 Essential kotelo on muotoilultaan hyvin ohut, joten se ei kasvata laitteesi kokoa. Suojaamisen lisäksi saat taitettua Lenovo Tab 7 Essential kotelon loistavaan katseluasentoon. Tämä ominaisuus mahdollistaa perheen pienimmille elokuvien katselun ja pelien pelaamisen loistavassa asennossa. Aikuisilla puolestaan aamulehden lukeminen ja kokatessa reseptin seuraaminen sujuvat huomattavasti mukavammin laitteen ollessa katseluasennossa. Valikoimastamme löydät Lenovo Tab 7 Essential koteloita useissa eri väreissä, joten valitse sinulle mieluisin värivaihtoehto. Jos taloudessasi on useampia tabletteja, niin ne kannattaa suojata eri värein, jotta laitteet eivät mene sekaisin. Muistathan, että meillä maksat ainoastaan tuotteista, joten toimituskulut ovat aina ilmaiset! Mobiilitukun poppoo toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille!

Tab 7 Essential

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Lenovo Tab 7 Essential kotelolla pidennät laitteesi elinikää 

    Lenovo Tab 7 Essential on kompakti tabletti, joka sopii loistavasti myös perheen pieninten käyttöön. Siihen saa useita salasanalla suojattavia käyttäjätilejä, jotka tarjoavat oman näkymän jokaiselle käyttäjälle. Lisäksi perheen pienimille löytyy lapsiturvallinen tili. Lenovo Tab 7 Essential laitteen 7 tuumaiselta näytöltä on mukava katsella videoita ja pelata erilaisia pelejä. Tallennustilaa Lenovo Tab 7 Essential laitteessa on ainoastaan 6Gt ja jos tykkäät ikuistaa hetkiä kuvin ja videoin tai latailla erilaisia sovelluksia, niin tila tulee yllättävän nopeasti täyteen. Onneksi Lenovo Tab 7 Essential on varustettu muistikortinpaikalla, joten saat laitteeseesi helposti tilaa yhteen sopivalla muistikortilla aina 128Gt asti. Jotta laitteesi pysyy ehjänä ja siistinä käytössäsi suosittelemme suojaamaan sen Lenovo Tab 7 Essential kotelolla.

    Lenovo Tab 7 Essential kotelon värin päätät sinä

    Valikoimastamme löydät Lenovo Tab 7 Essential koteloita useissa eri väreissä, jotta löydät käyttöösi mieluisimman vaihtoehdon. Jos taloudessasi on useita eri tabletteja, niin ne hyvä suojata eri värisillä koteloilla, jotta ne eivät mene sekaisin. Etenkin jos sinulla on erikseen työ- ja kotitabletti, niin töihin lähtiessä olisi ikävä napata mukaan väärä tabletti. Musta tai jokin muu tumma Lenovo Tab 7 Essential kotelo on aina varma valinta, mutta vaihteeksi kirkkaan pinkki tai vaikkapa valkoinen väri tuovat arkeen vaihtelua ja piristystä. Lisäksi värikkäät ja kirkkaat kotelot löytyvät huomattavasti helpommin sohvatyynyjen välistä. Lenovo Tab 7 Essential kotelo on myös mahdollista yhdistää yhteensopivaksi asukokonaisuuteen vai vaikkapa puhelimen suojakuoren väriin. Tärkeintä on, että Len

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä