MediaPad M3 Lite 10

Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletin suojakotelot löydät tästä valikoimasta. Voit valita useasta eri väristä sinua miellyttävän Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelon. Onko se klassinen musta, kirkas valkoinen vai kenties pirteän iloinen pinkki? Valinta on sinun, sillä jokainen näistä väreistä toimii suojaamismielessä erinomaisesti. Kun olet ensin löytänyt omaan käyttöösi parhaan Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelon, niin katso samalla kertaa myös muut jännittävät lisätarvikkeet. Yllätyt, miten monipuolisia tarvikkeita onkaan saatavilla. Olemme keränneet tähän kategoriaan kaikki kyseisen tabletin kanssa toimivat lisätarvikkeet, joten eikun vain selailemaan! Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelo toimitetaan sinulle suoraan kotiin, ilman minkäänlaisia postikuluja!

MediaPad M3 Lite 10

Suodata tuotteita

Rajaa valinnat

Lajittele
Valitse
    Lue lisää

    Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelo helpottaa tabletin käyttöä 

    Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletin suojakotelolla on kaksi tärkeää tehtävää: 1) se suojaa laitetta naarmuilta, lialta ja rikkoontumiselta. 2) Se helpottaa käyttämistä, koska voit asettaa tablettisi pöydälle pariin erilaiseen katselukulmaan, jolloin näköislehtien selaaminen, netti tv:n katsominen ja sosiaalisen median päivittäminen on helpompaa kuin koskaan ennen.

    Edellä mainittujen tehtävien lisäksi Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelon tarkoituksena on tehdä omasta tabletista entistä enemmän omanlainen. Saat muutettua sen värimaailmaa helposti ja edullisesti perusväristä huomattavasti iloisemmaksi. Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakoteloita on saatavilla mm. mustana, valkoisena, sinisenä, punaisena, pinkkinä ja ruskeana. Valinnanvaraa siis on!

    Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelot on tehty istumaan täydellisesti

    Täydellisesti Huawei MediaPad M3 Lite 10 tabletin päälle istuvat suojakotelot asettuvat paikoilleen jämäkästi, eivätkä hölsky tai heilu paikoillaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettet saisi MediaPad M3 Lite 10 suojakoteloa irti tarvittaessa, koska irrottaminen onnistuu tietenkin, joskaan se ei ole tarpeellista. Näppäinten paikat, kamera-aukko ja liitännät on otettu huomioon Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakotelon suunnitteluvaiheessa, joten saat kytkettyä siihen kätevästi Micro-USB kaapelin tai vaikka fisheye linssisetin.

    Huawei MediaPad M3 Lite 10 suojakoteloiden kannet on varustettu muutamalla taitoksella, joiden avulla katselukulman muuttaminen onnistuu vaivattomasti. Taita ne vain tabletin taakse. Kansi suojaa näyttöä hyvin naarmuuntumiselta ja sisältää nokkelan avaustoiminnon aina MediaPad M3 10 Lite suojakotelon kansil&a

    Hyödynnä alekoodi

    Tilaa uutiskirjeemme - saat -10% alennuskoodin ensimmäiseen tilaukseesi!

    Lunasta koodi

    Arvostele meidät

    Arvostaisimme todella, jos voisit kertoa meille mielipiteesi!

    Arvostele!

    Kysymyksiä?

    Emme tunne tyhmiä kysymyksiä. Ota yhteyttä Chatissamme tai laita spostia!

    Ota yhteyttä